Vánoční koláčky poslové nebes: Nebeská pochoutka, kterou snadno připravíte a vykouzlí vám úsměv na tváři

Návod na přípravu: V misce smíchejte hladkou mouku, změklé máslo, cukr, vanilkovou esenci a jedno vajíčko. Vypracujte těsto a nechte ho odpočívat v chladničce po dobu 2 hodin.

Poté těsto rozválejte na pomoučeném vále a vykrajujte z něj hvězdičky. Hvězdičky položte na plech vyložený pečicím papírem. Na každou hvězdičku položte želé bonbón a přikryjte další vrstvou těsta ve tvaru hvězdičky.

Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 10 minut. Po upečení můžete použít rozpuštěnou čokoládu a pomocí cukrářského sáčku na hvězdičky přidat dvě tečky, které představují oči.

Dobrou chuť!

Tento recept na „Koláčky Poslové Nebes“ nejenom přináší lahodné požitky, ale také vám umožňuje strávit společný čas s rodinou nebo přáteli během přípravy. Pečení může být krásným způsobem, jak si užít vánoční atmosféru a vytvořit nezapomenutelné vzpomínky.

„Koláčky Poslové Nebes“ nejsou jen obyčejné sušenky, ale symbolizují radost, pohodu a ducha svátků. Jejich příprava je snadná, a výsledek? Naprosto vynikající pochoutka, která přinese úsměv na každý obličej. Vyzkoušejte tento recept a také se stanete nositeli nebeského štěstí!