Říjen 2023 představuje číslo 8, které je naopak symbolem nekonečna: otevírá se před námi mnoho možností!

Pokud jsme v souladu sami se sebou a s vibrací hojnosti, může číslo osm představovat materiální i duchovní prosperitu („na zemi jako v nebi“) a přiblížit nás k tomu, co chceme. Můžeme říci, že osmička je číslo stabilní, zakořeněné v pozemské existenci, telurické a zároveň poukazující na nebe a věčnost.

Chceme-li ve svém životě dosáhnout pozitivních změn, je důležité dělat malé, ale jisté kroky směrem k našim přáním a každý den něco udělat, ať už je to jakkoli malý krůček. K tomu, po čem toužíme. Je známo, že vzájemné číslo 8 je symbolem nekonečna a toto číslo je často spojováno s nekonečnými možnostmi, nekonečnou láskou, nikdy nekončící energií a nevyčerpatelnou hojností. Jako opakující se symbol může osmička také vyprávět o věčném cyklu dávání a přijímání. Vždy něco dostáváme a něco dáváme na oplátku a tato dynamika se neustále opakuje.

Osmička je také číslem, které spojuje materiální a duchovní stránku života a může symbolizovat sebeuvědomění a víru v Boha, tok karmy, moudrost, soucit a osobní potenciál dosažený naplněním osobního osudu, prosperitu a úspěch. Číslo 8 také vypovídá o síle cykličnosti, o tomto nepřetržitém koloběhu mezi začátkem a koncem, koncem a začátkem. Energie čísla osm je také neomezeným potenciálem v každém z nás a symbolizuje rovnováhu, mír a vnitřní stabilitu. Řiďte se v tomto období svou intuicí a myslete pozitivně.

V numerologii je číslo 8 spojováno také se zodpovědností, rozhodností a je symbolem disciplíny, efektivity, autority a kompetence. Energie čísla 8 také poukazuje na skutečnost, že využitím svých schopností a dovedností a důvěrou v sílu své mysli nad hmotou můžete získat to, o čem věříte, že je vám vlastní. Proto je nyní ideální čas řídit se vlastní vůlí a projevit se tam, kde to nejvíce potřebujete ke štěstí nebo ke zlepšení svého života.

Pokud jste v souladu sami se sebou a nejste závislí na svých přáních, pokud jste vděční za vše, co vám bylo dáno, a za vše, co od nynějška dostanete, a za vše, co k vám ještě nepřišlo, věřte, že vše na vás někde čeká a snadno k vám přijde Věřím, že číslo 8 nás činí zodpovědnějšími za sebe, aktivnějšími, kreativnějšími a zodpovědnějšími za to, že vezmeme svůj osud do vlastních rukou.