Rození čarodějové: Lidé s touto krevní skupinou mají s největší pravděpodobností magické schopnosti

Pravděpodobně jste slyšeli příběhy o dědičných čarodějnicích nebo šamanech. Říkají, že jejich dar se dědí. A krev hraje v takovém přenosu důležitou roli. Ale která skupina a jak funguje?

Krev je to, co na jedné straně spojuje lidstvo a na druhé rozděluje každého do čtyř velkých skupin s vlastními vlastnostmi, včetně těch magických.

Co to může znamenat? Podle vědců se jejich nositelé vyznačují nízkou úrovní emoční kontroly a ignorantským chováním.  Podle jedné teorie měla většina světových vůdců a dobyvatelů první krevní skupinu.

Ti, kteří se v dávných dobách chopili moci, nám vládnou dodnes. Lidé s krevními skupinami I a II reagují na stres prudčeji a z tohoto stavu se zotavují pomaleji.

To vede na jedné straně ke zvýšené míře přežití v obtížných situacích, zaujímá důležitá místa ve společnosti, bojuje o své místo na slunci, na druhé straně, jak v podnikání, tak v politice, jsou tito lidé náchylní k nemorálnosti, bezohlednosti, impulzivitě, agresi a jsou náchylní ke stavu hněvu. Chtějí život rizika a dobrodružství a je pravděpodobnější, že budou používat tabák, alkohol a další stimulanty.

Pokračování na další straně