Smíchejte tyto 4 přísady a zapomeňte na rakovinu a jakékoli další nádory

Všechny přísady dobře promíchejte. Přidejte tuto kořeněnou směs do salátů, masa, polévek a dušených pokrmů. Odborníci se však domnívají, že pro dosažení maximálních výsledků konzumujte tuto směs čistou.

Pijte jednou denně k prevenci rakoviny a 3-4krát denně k zabíjení abnormálních rakovinných buněk.

Jaké je tajemství tohoto receptu?

Černý pepř zvyšuje vstřebávání kurkuminu, účinné látky v kurkumě. Podle nejnovějších vědeckých výzkumů piperin, aktivní složka nalezená v černém pepři, podporuje vstřebávání kurkuminu o 2000% a zvyšuje jeho biologickou dostupnost.

Samotný zázvor má silné protirakovinné, antioxidační a protizánětlivé vlastnosti. Má schopnost blokovat karcinogenní faktory a potlačovat záněty. Zázvor je široce používán k léčbě nevolnosti a zvracení a někteří tvrdí, že stimulují zdravé spalování tuků a detoxikaci.

Kurkuma je nejsilnější ingrediencí v tomto receptu a je již dlouho ceněna pro své protirakovinné, antioxidační a protizánětlivé vlastnosti. Chronický zánět je hlavní příčinou cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění a rakoviny. Kurkumin má protizánětlivý potenciál. Výzkum prokázal, že alternativní léky založené na užívání kurkumy poskytují úžasné výhody v boji proti rakovině pankreatu, vaječníků, prsu, prostaty, mozku a tlustého střeva.

Zdroj: fithacker.ru