Stačí tři lžíce tohoto nápoje a kromě tuku na břiše také snížíte hladinu cholesterolu!

Česnek jako lék

Česnek je jednou z nejlepších ingrediencí, které vám pomohou v úbytku tělesného tuku a to během chvíle. Chcete-li opravdu starat o své zdraví a zdravotní stav, pak vždy mějte doma česnek. Jde o jeden z nejlepších přírodních prostředků, které pro vaše zdraví udělá hotové zázraky. Tento úžasný česnekový lektvar očistí vaši krev od toxinů, zlepší funkci vašich orgánů, posílí imunitní systém. Jde o skvělý přírodní prostředek, který urychlí metabolismus a tím tak podpoří proces hubnutí. Očistí lidské tělo od všeho zlého, od všech škodlivých usazenin.

Česnekový nápoj – recept

Ingredience:

12 stroužků česneku
½ litru červeného vína

Postup:

1) Nakrájejte stroužky česneku na kousky a dejte do sklenice. Do ní přidejte víno, uzavřete nádobu a dejte jí na slunné místo, kde jí necháte odpočívat po dobu dvou týdnu.

2) Každý den pohár vezměte a zatřeste s ní. Po dvou týdnech je již lék připraven.

3) Konzumujte jednu čajovou lžičku tohoto nápoje a to třikrát denně, po dobu jednoho měsíce. Pak si dejte pauzu a po šesti měsících tento postup opakujte.

Zdraví prospěšné účinky česnekového nápoje

Jde o nápoj, který je silně protirakovinný, antivirový, antibakteriální a protizánětlivý. Jaké účinky pro vaše zdraví tento nápoj má?

Chrání váš kardiovaskulární systém
Podporuje látkovou výměnu
zlepšuje výdrž
Očišťuje tělo od toxinů
Bojuje s rakovinou
Léčí zánětlivá onemocnění
Snižuje hladinu špatného cholesterolu (LDL)
Pomáhá snižovat tuk
Zvyšuje hladinu energie

Červené víno je vynikajícím zdrojem resveratrolu. Polyphenol je látka, která je silným antioxidantem a má protizánětlivé vlastnosti. Ty mohou zabraňovat tvorbě krevních sraženin, které jsou často hlavní příčinou srdečních chorob nebo mrtvice.

Zdroj:trendoviny