Staroindický test osobnosti. Vyberte si jednu ze tří mandal a odhalte nejhlubší tajemství své osobnosti

Mandaly jsou starší než lidstvo. Základ mandal je ve vesmíru a v samotné přírodě. Mandaly jsou základem všech sněhových vloček, a dokonce i když se podíváme na duhovku vlastních očí, můžeme vidět mandaly. Není proto divu, že se lidé často obracejí k mandalám a přijímají z nich pozitivní energii. Na každého člověka však mandaly působí jiným způsobem. To, co dodá energii jednomu člověku, dodá energii jinému. Vše závisí na povaze, zdravotním stavu a aktuálním psychickém rozpoložení člověka, který se na mandalu dívá.

Modrofialový obrazec

Jste snílci, kteří neochvějně věří v dobro světa. Dokážete se vyjadřovat velmi přesně a často přesvědčujete ostatní o své spravedlnosti. Zajímáte se o věci mezi nebem a zemí. Jste přátelští, ale v blízkosti cizích lidí býváte osamělí. S někým se bavíte jen tehdy, když on mluví s vámi. I když se někdy cítíte osamělí, věříte v sílu osudu a v to, že dobrým lidem se dějí dobré věci.

Černobílý obrazec

Rozhodně to neznamená, že svět je černobílý. Máte silnou osobnost, o kterou se můžete opřít. Nemáte rádi lži a nebudete je tolerovat. Máte bohatou představivost a jste schopni vnímat více než ostatní. Jste respektovaným členem skupiny a ostatní se na vás často obracejí pro radu a názor. Někdy vás trápí temné myšlenky. Často zpytujete svědomí, zda jste někomu neúmyslně neublížili.

Pokračování na další straně