Šťastná znamení zvěrokruhu, na která čeká všechno pozemské dobro v prvním listopadovém týdnu 2023

Beran

Milí Berani, energie tohoto týdne je pro vás jednoduchá, sladká a trochu sterilní. Ale ve vašem případě je to dobře! Potřebuješ tuhle přestávku, abys mohl jen dýchat a žít. Čím více si dovolíte relaxovat a zapomenout na tuto šťastnou energii, tím silnější se budete cítit. Pokud se o tento zážitek podělíte se svými přáteli a rodinou, zve vás to k ještě větší zábavě!

Pokud jste otevřeni životním lekcím, které vás chce vesmír naučit, zjistíte, proč Beran a Štír sdílejí společného planetárního vládce – Mars.

Abyste se v životě dostali kupředu, nemusíte nutně odstraňovat překážky ze své cesty. Někdy je lepší šetřit prostředky. Vyberte možnost, která vyžaduje nejmenší úsilí. I tyto cesty mohou mít nějaké překážky.

Panna

Milá Panno, vesmírné síly jsou tento týden na vaší straně. Zejména v záležitostech týkajících se vaší kariéry a osobních financí. Použijte toto požehnání, abyste si ujasnili, co chcete pro svou budoucnost a kolik bohatství chcete nashromáždit. Můžete dokonce najít příležitosti ke zvýšení své hodnoty nebo se stát více vyhledávaným ve své kariéře.

Slunce ve Štíru versus Jupiter v Býku bude fungovat ve váš prospěch, když dosáhnete rovnováhy mezi vykročením ze své komfortní zóny a držením se tradičních cest, které prokázaly, že obstojí ve zkoušce času.

Venuše v Panně vám může pomoci aplikovat tuto moudrost i na váš milostný život. Máte pocit, že každý člověk, se kterým jste kdy chodili, je šablonou pro něco, co jste už zažili.