Šťastně až do smrti nebo rychlý rozvod? Numerolog prozradil, co znamená datum vaší svatby

Připadne-li datum svatby na 6., 15. a 24. den v měsíci, bude energie tohoto dne odpovídat číslu 6. „Hlavním významem v životě takových párů bude výchova společných dětí a kutilství. rodina bude pro místo manželů vždy na prvním místě, každý z nich může mít svůj tajný osobní život.

Pokud si milenci vyberou datum 7, 16 nebo 25, dejte jim najevo, že jejich energie také odpovídá číslu 7. Podle odborníků bývá rodinný život takových párů velmi bohatý a zajímavý. Manželé mají společné zájmy a jsou připraveni na nejrůznější dobrodružství.

Připadne-li datum svatby na 8., 17. a 26. den v měsíci, bude energie tohoto dne odpovídat číslu 8. Rodinný život v takových párech je postaven na základě vzájemného porozumění. Manželé mají tendenci odpouštět si navzájem slabosti a prohřešky. Rozvod v takových párech je velmi vzácný.

Chcete se vzít 9., 18. a 27. každého měsíce? Energie kteréhokoli dne pak bude odpovídat energii čísla 9. „Rodinný život v takových párech je poměrně obtížný. Mezi partnery se často objevuje odcizení a v určité chvíli si každý z nich začne žít vlastním životem, i když manželství je formálně zachována.