ŠTĚSTÍ PŘICHÁZÍ: Pro tyto tři dámy zvěrokruhu máme skvělou zprávu a pravá láska je konečně tady!

Dlouho ohlašované milostné dobrodružství nyní přichází a pronásleduje je se štěstím a harmonií. Pojďme zjistit, co na tyto tři krásné dámy říkají hvězdy.

Beran:

Milí Berani, štěstí je na vaší straně! Jupiter, planeta expanze a plodnosti, vám přináší vítr změn a šanci na opravdovou lásku. Vaše vášnivá a odvážná povaha bude nyní odměněna přítomností někoho výjimečného. Připravte se na vzrušení, které vás čeká. Pravá láska rozkvete jako jarní květina. Jupiter vám dodá pocit sebedůvěry a vaše odvaha přitáhne lásku, která vám přinese radost a štěstí. Milí Berani, na vašeho vášnivého ducha se usmívá štěstí! Jupiter, planeta expanze a plodnosti, vám otevře dveře k dobrodružství a pravé lásce. Váš odvážný duch a touha objevovat nyní naleznou základy lásky. Buďte otevření novým zážitkům, protože vaše vášeň přitahuje ty, kteří sdílejí vaši energii. Je čas potěšit své srdce a pocítit blízkost, která na vás čeká.

Rak:

Vaše city jsou hluboké a nevyužité jako oceán. Nyní vám přiblížení Měsíce a podpora vaší vládkyně Luny přinese opravdovou lásku. Někteří mohou do vašeho života vstoupit nečekaně, jiní mohou náhle posílit stávající pouta. Venuše, planeta lásky, si posvítí na vaši citovou stránku a přinese harmonii a vášeň. Učiňte z této lásky své útočiště, svou jistotu v citovém světě. Vaše nejhlubší city rozkvetou v náručí pravé lásky, Raku. Podpora Měsíce vnáší do vašeho citového světa pocit bezpečí a stability. Pravá láska vám poskytne pocit domova a sounáležitosti. Vaše laskavost a vřelost bude přitahovat ty, kteří rozpoznají vašeho jedinečného ducha.

Pokračování na další straně