Štěstí se k těmto znamením obrátí zády, přicházejí PROBLÉMY a následovat těžké chvíle!

Těmto znamením přicházejí těžké časy, protože problémy se stanou nejdůležitější věcí v jejich životě. Tyto problémy způsobí velmi špatnou situaci, zejména na emocionální úrovni.
Těžké chvíle jim přináší osud a nemohou se s tím bránit . Musí věřit, že taková situace nebude trvat dlouho a že potom přijdou mnohem lepší dny…

BLÍŽENCI

Nadcházející období pro vás nebude snadné. Negativní události budou pokračovat a vy nebudete spokojeni s událostmi ve svém životě. Hvězdy nejsou na vaší straně a nic vám nepůjde po dobrém. První problémy, které se objeví, budou souviset s prací. Objeví se potíže, kvůli kterým budete chtít všeho nechat, protože nic z toho, co děláte, se vám nedaří. V práci budete muset věnovat velkou pozornost, abyste se nahromaděných problémů zbavili a alespoň částečně je vyřešili.

Váš milostný život bude také trpět, protože vaše situace není obecně dobrá. Vaše nálada není dobrá a váš partner to pocítí. Ať se bude váš partner snažit sebevíc, nebude vás moci oslovit. Musíte být opravdu opatrní, protože v takovém případě se zvýší třenice. Budete mít štěstí při každodenním jednání s rodinnými příslušníky. Konflikty s vašimi blízkými se pravděpodobně promění ve velké problémy. Opatrnost a obezřetnost jsou jedinou radou hvězd.

Pokračování na další straně