Svícen ŠTĚSTÍ: Vyberte si jeden a zjistěte, co vám OSUD přináší – LÁSKU, PENÍZE nebo SPLNĚNÍ vašeho největšího přání!

Víte, že svícny z květin jsou často symbolem štěstí? 

Přesně proto, abychom vám přinesli štěstí, jsme pro vás dnes připravili test osobnosti se třemi věnci.

Vyberte si jeden, protože každý z nich přináší do vašeho života dobré zprávy a něco pozitivního. Láska, peníze, nebo splnění té největší touhy… Vše záleží na vaší volbě.

Pokud jste zvolili svícen číslo jedna:

Jelikož vám v životě opravdu chybí láska a cítíte se osaměle, rozhodně jste si přáli, aby se ve vašem životě stala jedna osudová láska… Aby vám osud přivedl do života někoho, kdo vás bude do konce života upřímně milovat.

To není snadné. Protože pro pravou lásku potřebujete vždy toho pravého a bohužel se často stává, že se zamilujete do toho nesprávného a pak kvůli tomu hořce trpíte. Tentokrát se však nemusíte bát, že se to stane. Protože do konce tohoto roku do vašeho života vstoupí vaše spřízněná duše.

Konečně pomine čas slz a utrpení kvůli lásce, až to na tebe přijde.I když o tu lásku budeš muset bojovat, jako o všechno v životě… S vědomím, že je to vzájemné a že ten druhý to má stejně emoce vám vše usnadní.

Připravte se na to, že budete milováni jako nikdy předtím ve svém životě.

A buďte si jisti, že už nikdy nebudete zklamáni, jako jste byli vždy až dosud.

Pokud jste zvolili svícen číslo dvě:

Svícen číslo dvě je vlastně tou nejlepší možnou volbou. Znamená to, že se vám splní naprosto každé přání. Jinými slovy, to, co si nejvíce přejete, se splní, co změní váš život od kořenů.

Vzhledem k tomu, že jste v minulosti hodně trpěli, ten čas uplynul, ale ve vašem srdci a duši to zanechalo hluboké stopy, které už nic nedokáže vymazat. Pokud je vaším největším přáním láska… Můžete počítat s tím, že se to splní mnohem dříve, než čekáte, ale bude to pro vás také překvapení, protože si ani neumíte představit, s kým je vám souzeno zestárnout.

Prozradíme vám něco jiného: Je o člověku, kterého dobře znáte, ale kterého jste vždy považovali za dobrého přítele.

Mezi láskou a nenávistí je tenká hranice, jen abyste věděli…

Pokračování na další straně