Tajná síla koček: jak pociťují lidské nemoci a snaží se před nimi varovat

Kočky jsou známé svou lhostejností k tomu, co se kolem nich děje, že? Je jim ale opravdu jedno, jaké emoce jejich majitelé prožívají a jak jsou na tom se zdravím? V tomto článku se dozvíte, zda jsou kočky obdařeny super schopnostmi, které jim umožňují vycítit lidskou nemoc.

Mají tato zvířata nějakou superschopnost? A jak mohou tvorové, kteří neumí mluvit, mít tak důležitou dovednost?

Vždy říkáme, že kočky jsou úžasná zvířata. Mají rozvinutou spiritualitu a více než kterákoli jiná zvířata jsou spojeni s mystickým světem. Navíc mají vysoce vyvinuté mimosmyslové vnímání, což nás vede k víře ve schopnost koček vycítit přítomnost nemoci a dokonce i blížící se smrt.

Pokud by bylo pro prokázání této schopnosti koček potřeba jmenovat jen jeden aspekt, řekli bychom: jsou zaměřeny na současnost. Všimli jste si, že kočky jsou vždy klidné a tiché? Faktem je, že jsou v permanentním meditačním stavu.

Všichni víme, že meditace a všímavost přináší úlevu mysli a umožňuje jí soustředit se na věci, na kterých skutečně záleží. Možná je to imunita kočičí mysli vůči nejrůznějším rušivým vlivům, která jí dává schopnost zachytit závažnější věci, jako je přítomnost nemoci u člověka.

Pokračování na další straně