Tarotové čtení na duben: Pro tato dvě znamení máme tu nejlepší zprávu!

Vážení, máme tu duben. Musíme říct, že faktem je, že to bude pro tato znamení vůbec nejlepší měsíc.

 BERAN

Duben bude měsícem, během kterého dosáhnete svého cíle. Jste někdo, kdo bude moci říci, že se konečně stal oblíbencem osudu. Karma nabývá účinku. Udělal jsi dobro, ale teď je čas ti to dobro vrátit. Pamatuj si to.

Toto bude měsíc, během kterého si uvědomíte, co je pravá láska. Do vašeho života vstoupí zvláštní osoba. Možná dojde i na setkání, které bude láskou na první pohled. Dlouho jste na to čekali, ale teď pro vás konečně přichází spřízněná duše a to je ze všeho nejdůležitější. Musíme dodat, že není pochyb o tom, že jste krůček od svého cíle. Důležité je nevzdávat se toho, co jste si předsevzali, protože teď nikdy nejste blíž svému cíli. A to je vše, co potřebujete vědět.

A pokud jste nyní ve vztahu, mějte na paměti, že je možné, že vám váš milovaný prokáže lásku v akci. Možná to bude ve formě prstenu, ale možná prostě jako důkaz emocí zvláštním způsobem. Konečně si uvědomíte, že jste našli svou spřízněnou duši. Že máte někoho, kdo vás upřímně miluje, někoho, kdo do vašeho života vstoupil s úmyslem v něm zůstat. Přemýšlejte o všem a uvědomíte si pravdu… Že byste měli dávat tolik, kolik dostáváte.

 Pokračování na další straně