Tato tři znamení nejsou pro kvalitní vztah příznivá. Není to jejich vina, ale měli byste se jim vyhnout obloukem

Štír

Chodit se Štírem není snadné. Proto se nezamilovává snadno. Především potřebuje vědět, že jeho partner nebo partnerka je stejně upřímný. Je hrdý na své fyzické, citové a duchovní spojení.

Mimochodem, Štíra nelze oklamat. Je to proto, že díky své dobře vyvinuté intuici snadno odhalí neupřímnost a povrchnost. Pokud chcete se Štírem vybudovat vztah, nikdy před ním nic neskrývejte. Lidé narození v tomto znamení si více cení pravdy než vykonstruovaných příjemností, i když jsou vám nepříjemné.

Štírovi trvá nějakou dobu, než přijme své city, ale jakmile se jednou do vztahu zapojí, je intenzivně oddaný. Do jisté míry si to užívá, ale totéž očekává od vás. Láska pro Štíry spočívá ve sdílení všech zvratů života, nejen těch snadných a zábavných.

Blíženci


Setkali jste se někdy s Blížencem? Pak se připravte na zábavu ve skvělé společnosti. Ale to je asi tak všechno. Blíženec si vás obvykle nenechá citově přiblížit k tělu. Brzy ho to přestane bavit, bude přemýšlet, kde udělal chybu, a půjde dál. Jinými slovy, lidé narození v tomto znamení bývají nestálí. A málokdo se s tím dokáže vyrovnat.

Pro Blížence není problém si vás omotat kolem prstu. Jsou mistry ve flirtování, ale zatímco vy se vznášíte na obláčku lásky, oni už v další větě obracejí pozornost k někomu jinému. Ublížili jsme vám citově? Nevědí, o čem je řeč.

Kdo je vhodný pro Blížence? Někdo, kdo je naprosto slepě připoutaný, někdo, kdo poslouchá a přijímá vše, co Blíženec řekne. Pokud vás jednoho dne takové soužití omrzí a budete chtít vztah ukončit, nemyslete si, že to bude snadné. A to kvůli základnímu faktu, že Blíženec je těžko pochopitelný.