TOTO JSOU NEJZLEJŠÍ ZNAMENÍ HOROSKOPU: Víte, kdo je na vrcholu seznamu? BUDETE PŘEKVAPENÍ

7) Vodnář – má špatné chvíle
Osobnost Vodnáře je docela uvolněná a svobodomyslná, dokud se necítí uvězněni v nepříjemných situacích. Kdykoli se Vodnáři cítí napadeni, jejich zlá stránka má tendenci vyjít ven a celé peklo se rozpoutá, přestože jde o docela pozitivní znamení zvěrokruhu.

8) Blíženci – jsou zlí náhodou
Jako jedno z nejupovídanějších znamení zvěrokruhu se Blíženci upřímně rádi obklopují jinými lidmi a ani ve snu by je nenapadlo vymýšlet zlé plány a útoky, protože se prostě soustředí na to pozitivní. Blíženci potřebují klid a lásku víc než cokoli jiného.

9) Rak – příliš dobrý
Jako jedno z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu by nemělo být překvapením, že Rak nepatří mezi „zlá znamení“. Rak je milenec, ne bojovník a při první příležitosti se odvrací od konfliktů a dramat.

10) Střelec – bojovník proti zlu
Pokud bychom měli pojmenovat bezstarostné a šťastné znamení zvěrokruhu, navrhli bychom Střelce. Jako nejvtipnější znamení zvěrokruhu je Střelec příliš zaneprázdněn louskáním vtipů, než aby se mohl soustředit na ovládnutí světa a další zlé věci.

11) Ryby – nesnáší špatné vibrace
Ryby nemají v těle zlý atom a snaží se vyhnout negativitě, kdekoli je to možné. Ryby jsou jedním z oblíbených znamení zvěrokruhu a bez ohledu na to, kolikrát jsou jejich city zraněny, nikdy nebudou reagovat negativně.

12) Váhy – nejušlechtilejší znamení
Váhy jsou jedním ze tří znamení zvěrokruhu, která jsou příliš ‚hodná‘, což znamená, že jsou beznadějná, pokud jde o zlo. Neuvěřitelně rychle odpouštějí, dlouho se zlobí, vždy vidí něčí dobrou sílu a ospravedlňují své zlé činy.