Toto jsou první příznaky rakoviny kostí: Onemocnění často začíná bez známek, ale pokud si toho všimnete, okamžitě jděte k lékaři

Příznaky, které naznačují rakovinu kostí, jsou zpočátku přijatelnou bolestí, ale časem se zvyšuje a zatímco většina pacientů spí. Onemocnění se projevuje také vysokými teplotami nad 38 stupňů, zvýšeným pocením, zejména v noci, a náhlým úbytkem hmotnosti.

Tyto příznaky mohou také naznačovat některé neškodné stavy, ale pokud se vyskytují často a souvisejí, měli byste naléhavě vyhledat lékařskou pomoc. Onkologická onemocnění mohou také naznačovat, že celkový stav pacienta je špatný kvůli špatné pohyblivosti, zlomeninám po drobných poraněních, anémii a náhlému úbytku hmotnosti.

Léčba rakoviny

kostí Průběh rakoviny kostí může být zcela asymptomatický a lidé podceňují příznaky tohoto onemocnění nebo jej lze přičíst i dalším zdravotním komplikacím. Ale pokud půjdete k lékaři v raných stádiích, šance na vyléčení nádoru jsou mnohem vyšší. Průběh léčby by měl být vždy veden skupinou specialistů ze specializovaných center (onkologové, radiologové, patologové, chirurgové a ortopedové). Obecná léčba je zvolena individuálně pro každého pacienta a závisí především na typu nádoru.