Toto znamení je pod ochranou andělů, štěstí je mu vždy nakloněno

Milují pobyt na čerstvém vzduchu, zejména kempování a turistiku, proto je třeba dbát na to, aby nedošlo k poškození těchto oblastí. Je šťastný, dokud může objevovat, takže mírné cvičení zlepší jeho zdraví a zajistí mu dostatečnou kondici pro objevování. Střelcovy problémy vznikají, když je mu dána plná volnost.

Svoboda je pro Střelce pod vlivem Jupitera největším pokladem, protože jen tak může cestovat a poznávat různé kultury a filozofie. Kvůli své upřímnosti jsou slova a činy Střelců často netrpělivé a netaktní, proto je důležité, aby se naučili vyjadřovat tolerantním a společensky přijatelným způsobem.

Díky mladistvému duchu, krásnému estetickému vzhledu, atletické postavě a zálibě v ušlechtilých sportech bude tenis jedním z jeho oblíbených sportů. Střelec je kultivovaný, aristokratický, někdy vzpurný a tradiční, ale přesto si jde svou vlastní cestou. Střelec je kněz, astrolog a věštec. Velká ocenění, pocty a vojenské úspěchy mu přináší velmi silný Jupiter. Chcete-li být šampiónem ve sportu nebo vítězem ve válce, musíte mít ve svém znamení silného Jupitera.