TÝDENNÍ HOROSKOP OD 25. DO 31. BŘEZNA 2024 Někdo najde LÁSKU svého života a tady je, kdo bude nejšťastnější

VÁHY

LÁSKA: V těchto dnech se své milované začnete pomalu vzdalovat nebo vaše milostná nálada trochu opadne. Ale pořád budete mít náladu na večírky, takže se bude chodit ven. Vztahy, které vytvoříte, však zůstanou na povrchní úrovni.

KARIÉRA: Pravděpodobně budete každou chvíli sledováni, ale budete mít sílu a nebudete tomu věnovat pozornost. Tento druh ovládání není vždy pohodlný, ale ve skutečnosti bude fungovat ve váš prospěch. Nemusíte se tedy příliš bát. Dělej svou věc.

TIP: Začínáte se více zajímat o hudbu jako prostředek relaxace.

ŠTÍR

LÁSKA: Během tohoto týdne se asi trochu ochladíte. Čím dál víc vás budou zajímat jiná témata než láska. Milovaný si všimne této malé vzdálenosti, a aby vás nepochopil špatně, zkuste to urovnat malým dárkem.

KARIÉRA: Poté, co položíte dobrý základ, budete pokračovat v budování dále. Mnoho lidí se dnes bude velmi aktivně angažovat prostřednictvím spolupráce se šéfem nebo budou dostávat speciální požadavky od svých nadřízených. Někdy vám bude chybět energie na všechno. Tak se dobře zorganizujte.

TIP: Budete od všeho trochu.

STŘELEC

LÁSKA: Během tohoto týdne se vaše osobní vztahy zlepší a vy budete jemnější a diskrétnější. Váš milovaný vás opět zasype něhou a vy mu to oplatíte. Nezadaní budou mít stále více nápadníků, ale žádná senzace se nekoná. Vše probíhá potichu.

KARIÉRA: Konečně můžete vidět vše o práci jako celku. Vyčistí váš pohled a definuje plán do budoucna. Bude mnoho kontaktů a hodně záleží na vás. Do té míry pocítíte tíhu zodpovědnosti, ale uděláte dobře.

TIP: Věnujte více pozornosti svému jídelníčku.

KOZOROH

LÁSKA : Den za dnem uvedete své osobní vztahy do stavu mírného odstupu. Nějak už pro vás nebude tak důležité vyměňovat si náklonnosti, ale jen vědět, že jste spolu. Tato povrchnost je výsledkem zpochybňování vašich pocitů.

KARIÉRA : V konkrétních znalostech budete postupovat po malých krůčcích. Projde to vlastně praktickou prací. Budete rádi objevovat a uvědomovat si a často budete rádi mluvit o tom, co jste pochopili. Ne každý vám bude rozumět, takže si dejte pozor, co komu říkáte.

TIP: Buďte otevření a otevření.

VODNÁŘ

LÁSKA: Váš soukromý život už nebude tak atraktivní, ale nebude ani problematický. Tyto dny by se daly popsat jako rovinatá zóna, kdy se nic zvlášť zajímavého dít nebude. Možná se budete trochu nudit, ale vydržte. Nesvádět za žádnou cenu.

KARIÉRA: Spolupráce mezi vámi a ostatními bude obnovena s požadavky, které vytvářejí nové výzvy. Vše bude nastaveno na nový základ a vy si budete muset poradit. Chvíli vám potrvá, než se přizpůsobíte. Nespěchejte.

TIP: Buďte otevření různým návrhům.

RYBA

LÁSKA: I když se budete občas cítit frustrovaní, okolnosti, lidé a události vám budou stále více vyhovovat než nemilovat. Buďte tedy otevření a věřte, že je možné, aby se stalo něco krásného. Pak se vám to stane.

KARIÉRA: Jistým bojům o svůj postoj a názor se asi nevyhnete. Je důležité být dostatečně moudrý a spolupracovat, jak jen můžete. Dojde k tápání a vy uděláte vše pro to, aby byly věci jasnější. Tak najdete kompromis a dosáhnete výsledku.