Unesli ji, když jí bylo pouhých 10 let, a drželi ji 3 096 dní. Nyní vyšly najevo šokující podrobnosti

„Když mě vykoupal, představovala jsem si, že jsem v lázních. Když mi dal něco k jídlu, představoval jsem si ho jako gentlemana, který to všechno dělá za mě. Sloužil mi. Myslela jsem si, že je velmi ponižující být v této situaci,“ vysvětluje Nataša.

Často dívce nařizoval, aby se svlékla do naha a uklízela jeho dům. Nataše vyhrožoval, že ji zabije, pokud něco řekne na veřejnosti. Osm let po únosu se dívka rozhodla, že musí udělat vše pro to, aby mohla vést normální život.

Dne 23. srpna 2006 Nataša čistila Priklopilovo auto. Muž ji neustále sledoval, ale když zazvonil telefon, na chvíli ji opustil. Hlučný vysavač přehlušil rozhovor. Nataša přistoupila ke dveřím, které se zdály být otevřené. „Měla jsem pocit, jako by mi ochrnuly končetiny. Hlavou se mi honily zmatené obrazy. – Byla jsem velmi vyděšená,“ říká Nataša, která se toho dne dostala z 3096 dní trvajícího pekla. Wolfgang Prikropil se krátce po dívčině zmizení vrhl pod projíždějící vlak.

V roce 2013, sedm let po útěku, byl do kin v Německu a Rakousku uveden film vyprávějící její příběh. Tam se poprvé objevila zpráva, že Nataša byla znásilněna Prikropilem. Až do uvedení filmu se bránila tím, že to není pravda. Nakonec se přiznala.

Podrobnosti incidentu zůstávají nejasné. V důsledku toho je jisté, že jedním ze svědků únosu byla dvanáctiletá dívka a že v autě nejel sám Priklopil, ale dva muži. Nataša však tvrdí, že muž jednal vždy sami.

Podělte se o tento šokující příběh s ostatními!