Úplněk 27. listopadu přinese rozsáhlé změny do všech znamení zvěrokruhu: takto ovlivní váš život!

Při úplňku 27. listopadu dostáváme příležitost přehodnotit se, osvětlit oblasti našeho života, které byly dosud zahaleny stíny. Pusťme do budoucna vše, co nám již neslouží.

Tento úplněk je v Blížencích, což znamená, že jsme energičtí, upovídaní, zvědaví a rychlí. Uvidíte, jak budeme žít, když budeme chtít dělat příliš mnoho věcí najednou a příliš rychle. Dostanete zpětnou vazbu, která vám pomůže pochopit, kde spotřebováváte příliš mnoho energie.

Beran:

V tomto období se vám bude dařit získávat energii, která je pro vás důležitá.
Je na čase se důkladně zamyslet nad tím, s kým denně komunikujete, a definovat si, co pro vás blízcí znamenají. Lidé, s nimiž máte blízký vztah, mají významný vliv na vaši energii.

Úplněk v Blížencích ve vás vytváří pocit sounáležitosti. Pozvěte přátele na večer řemesel nebo založte klub večeří. Příležitostí k odpočinku je mnoho a úplněk vás vybízí k prohloubení osobních vztahů. Otevřete se lidem, na kterých vám nejvíce záleží.

Býk

V případě potřeby přehodnoťte svou současnou situaci. Je v pořádku, že čas od času nejste se svou prací stoprocentně spokojeni, ale pokud vaše kariéra postrádá smysl a vášeň, je na čase něco změnit. Zaměřte se na svůj rozpočet a udržujte ho v souladu se svými dlouhodobými cíli.

Blíženci

Tento úplněk vám dává šanci zazářit a zbavit se všech nejistot. Uvědomte si věci, které vám brání být šťastní. Nakonec si uvědomíte, že přijmout se naplno znamená přijmout světlo i temnotu. Jste mnohostranná bytost a zasloužíte si být viděni a přijímáni takoví, jací jste. Přijměte, že jste „nedokonalí“. Nyní je čas vrhnout se s důvěrou do další kapitoly svého života a přijmout se takoví, jací jste.

Rak

Vaší vládnoucí planetou je Měsíc, takže v době úplňku jste plní energie. Je čas uzavřít důležitou kapitolu a konečně přijmout to, jak jste si v minulosti vytvořili bolest. Hluboce se zamyslete, nechte minulost navždy za sebou a dovolte si začít žít přítomností oběma nohama nahoře. Vaše schopnost proměnit potíže v čestný odznak je chvályhodná, ale představte si život, který není definován minulostí.

Lev

Dostanete příležitost navázat kontakt se zajímavými a inspirativními lidmi. Zeptejte se sami sebe, jakým člověkem chcete být. Pak udělejte v duchu malý krok a představte si svou budoucnost – využijte možností, které Telihold nabízí. Důkaz, že se vaše sny staly skutečností, se objeví v podobě rozhovorů, e-mailů a telefonátů. Máte někoho, s kým můžete snadno spolupracovat, někoho, kdo hraje velkou roli ve vašem úspěchu. Žijte skutečný život, ve kterém se budete cítit naprosto v pohodě.

Pokračování na další straně