V budoucnosti: Život se pro Berana změní, Panna se dozví velké tajemství a tady je, koho osud připravil pro velkou životní výzvu!

Osud každého z nás je psaný, ale zároveň by každý chtěl něco změnit…

BERAN

V budoucnu budete chtít vrátit čas. Uvědomíte si, že bylo velkou chybou si nádrž nenechat. Miloval vás a byl vám věrnější než kdokoli jiný. Teď vám chybí bolestněji než kdy jindy. Uvědomíte si, že se váš život od jeho odchodu zcela změnil.

 BÝK

Budete muset učinit mnoho rozhodnutí a připravit se na situaci „všechno nebo nic“. Momentálně se zdá, že nic nedává smysl a vše se ubírá nepěkným směrem, ale nebojte se. Není pochyb o tom, že si v budoucnu uvědomíte, že karma existuje. Pro všechny jste udělali něco dobrého. Blíží se den, kdy karma splní své poslání.

 BLÍŽENCI

Vše je v pořádku a musíme říci, že není pochyb o tom, že v následujících dnech si konečně uvědomíte, že jste milováni. Záleží vám na Lvu a je jisté, že on k vám cítí totéž, co vy k němu. Musíme říci, že přicházejí dny, kdy se štěstí přikloní na vaši stranu. Zasloužíte si, aby se kolo štěstí otočilo. Láska ti dá sílu na všechno.

 RAK

Musím říct, že v budoucnu si bolestně uvědomíte, že člověk, se kterým se v současné době potýkáte, není ten pravý. Budete ho velmi milovat, ale bude vám stále jasnější, že on to k vám tak necítí. Nadcházející dny pro vás budou velmi těžké. Jen se nevzdávejte lásky.

 LEV

je ti to moc líto. Byli jste milováni celým svým srdcem, ale nevěděli jste, jak si toho člověka vážit, ani toho, co jste s ním měli. Nyní přicházejí dny, kdy je to stále těžší a těžší a opravdu chcete vrátit čas. Musíme říci, že čas se nevrátí a že musíte nést následky svých rozhodnutí a činů.

 PANNA

Váš život se v budoucnu hodně změní. Je to proto, že zjistíte velké tajemství a nakonec se velmi zklamete z někoho, na kom vám opravdu záleží. Musíme říct, že tento člověk si vaši lásku v žádném případě nezasloužil, ale to zjistíte tvrdě. Musíte v sobě najít sílu jít dál.

Pokračování na další straně