V příštích dnech: Váhy budou litovat, Raci budou smutní a tady je, kdo bude zářit štěstím

Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars and moons astrology and horoscopes concept


V polovině příštího měsíce toho budou někteří litovat, někteří smutní a některá znamení zvěrokruhu budou zářit štěstím!

BERAN

V nejbližších dnech nastane období změn. Čeká vás období radosti a užijte si to. Očekává se od vás, že budete připraveni reagovat na vše, co pro vás život chystá. Přijdou milá a příjemná překvapení, na která nejste zvyklí. A je na čase, abyste věděli, že jste si to všechno osobně zasloužili.

BÝK

Očekává se, že budete připraveni na nové kroky. Musíte tvrdě pracovat a obětovat hodně, abyste uspěli. Budete se hodně zlobit, ale pokud za to mohou určití lidé, nezlobte se na všechny kolem sebe.

BLÍŽENCI

Pronásledují vás dobré i špatné události a s vámi je to tak vždy. Proto jsou vaše pocity vždy smíšené, takže vás všechno následuje. Trochu štěstí, trochu smutku a s ním dobrá i špatná nálada. Bude to tedy proměnlivé, ale pro vás turbulentní.

RAK

Budete velmi smutní, i když si toho nevšimnete. Skryješ všechny své strasti a budeš je zraňovat jen v hloubi duše. Jedna neopětovaná láska vám nepřinese usmíření, ve které jste doufali. A to je přesně důvod, proč se budete cítit příliš smutní. V příštích dnech se někdo naučí důležitou lekci.

LEV

V následujících dnech se nepoznáte. Budete odhodlanější a budete vědět, co dělat. Konečně přijdete na nějaké nové tahy a je na čase vědět, že se ukážou jako dobré.

PANNA

Nic podstatného se pro vás nezmění, ale těšte se na nové dny. Každý je samozřejmě nějak jiný než ten předchozí. Musíte dokázat ukázat nějaké nové naděje a nasměrovat se novými kroky.

Pokračování na další straně