V prvních dnech nového roku budou tato znamení zvěrokruhu odměněna za svou laskavost!

Pokud jste se narodili v těchto znameních, vězte, že váš Nový rok začne více než hezky.

BLÍŽENCI

Karma existuje. To je to, co musíte vědět, abyste tomu věřili. Pravdou je, že to pro vás teď není snadné. Pravdou je, že jste dlouho trpěli a nyní se zdá, že nic není tak, jak byste si přáli. Je pravda, že to pro tebe není snadné.

Ale musíme říct, že faktem je, že všechno bude možné. Že v následujících dnech dostanete důkaz, že laskavost se vždy vyplácí. Že jste někdo, kdo konal dobro, a že nadešel čas, aby se vám dobro vrátilo. V následujících dnech budete moci říci, že se kolo štěstí otočilo.

Jste někdo, kdo čeká na lásku velmi dlouho, ale je velmi možné, že se vám karma odmění tím, že konečně potká někoho výjimečného. Není dokonce vyloučeno, že první den následujícího roku vám přinese setkání se spřízněnou duší. Ať je to láska na první pohled, o které jste dlouho snili. Mějte tedy na paměti, že absolutně nic nebude nemožné a že jsou dny, kdy budou možná překvapení a skutečné zázraky budou následovat.

Když je někdo dobrý, dříve nebo později je za to odměněn, stejně jako ten, kdo dělá špatné věci, toho dříve nebo později lituje…

 Pokračování na další straně