V říjnu nastávají v našem životě změny, které nás vedou k našemu božskému poslání

11. října: Mars vstupuje do Štíra

Mars, rudá planeta akce a touhy, se vrací ke svému oblíbenému znamení. Tento návrat ke Štírovi znamená důležitý posun ve vesmírných energiích, který s sebou přináší silnou kombinaci kontroly, hloubky, hybnosti a odhodlání. Jsme inspirováni k nebojácnému následování svých snů, boji za to, co chceme, a překonávání překážek, které stojí v cestě našim snům.

14. října: Novoluní ve Vahách

14. října nám novoluní ve Vahách radí, abychom nabrali rytmus rovnováhy a transformace. Je to období léčení, většinou vás zklidní a naplní sociální vztahy. Budeme mít také příležitost zasadit semínka budoucnosti a formulovat své záměry. V následujících dvou týdnech naslouchejme své intuici a posuňme se krůček po krůčku k vysněnému cíli.

16.-19. října: Arcturus magická brána se otevírá

Arcturus je jednou z nejjasnějších hvězd podzimní oblohy. Toto období otevírá mocný energetický portál, umožňující energii Arcturus splynout s paprsky Slunce. Soustřeďme se na svou duchovní a uzdravující cestu, nyní je mnohem snazší opustit duchovní zátěž, bolesti z minulosti a můžeme se s úlevou pohnout vpřed.

18. – 20. října: Zarovnání mezi uzly Slunce, Merkuru a Měsíce

Mezi 18. a 20. říjnem neobvyklé nebeské zarovnání spojuje Slunce, Merkur a severní a jižní uzly Měsíce a vytváří tak silný příval energie.

Naše životní cesta a osud jsou sladěny s tématy rovnováhy, harmonie a vztahů. Toto sladění posiluje naši schopnost vyjadřovat své myšlenky a nápady způsobem, který je v souladu s cestou naší duše.

22. října: Merkur vstupuje do Štíra

Merkur vstupuje do Štíra na konci října a zve nás, abychom se ponořili hluboko, abychom porozuměli našim myšlenkám a emocionálním projevům. Pozorujme trochu vědoměji, jak se chováme a žijeme v přítomnosti.

28. října: Úplněk v Býku

Měsíc říjen končí mocným zatměním Měsíce ve znamení Býka. Tento neuvěřitelný pohled slouží jako kosmická výzva k přijetí všech forem změny, i když přijde nečekaně. Jsme povoláni ke zralosti, uvolnění a transformaci.