VAŘENÁ VAJÍČKOVÁ DIETA – ZTRŤTE 24kg JEN 2 TÝDNY

Odborníci na výživu i odborníci na zdraví se shodují, že strava z vařených vajec vám může pomoci zhubnout až 24 kilogramů za pouhé 2 týdny, vyzkoušejte sami a uvidíte.

Největším americkým problémem v oblasti zdraví je obezita. Nejde jen o obezitu, ale o všechna zdravotní rizika, která s sebou nesou, včetně cukrovky, rakoviny a kardiovaskulárních problémů, která mají fatální následky.

Ztráta hmotnosti je obtížná, ale je to něco, co musíte udělat, pokud máte nadváhu nebo obezitu, protože pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku zdraví. Ale jak na to? Vyžaduje to vyváženou stravu, snížení počtu kalorií a zahájení fyzické aktivity, tyto tři věci jsou nutností, pokud chcete zhubnout. Neměli byste však hladovět, jednoduše eliminovat prázdné kalorie, které přijímáte pomocí sodovkových nápojů, rychlého občerstvení, sladkostí a dezertů, a začít konzumovat více celých zrn, ovoce a zeleniny.

Pokud si myslíte, že jste vyzkoušeli téměř každou dietu a zdá se, že nic nefunguje, nezoufejte, strava s vařenými vejci vám pomůže dosáhnout požadovaných výsledků v co nejkratší době. Pokud budete dodržovat dietu vařených vajec, můžete za pouhé 2 týdny zhubnout až 24 kilo. Strava je založena na vejcích, která jsou vysoce výživná a super zdravá. Dieta je nízkokalorická, která poskytuje rychlé výsledky za krátkou dobu, ale není určena pro dlouhodobé výsledky. Pokud chcete mít dlouhodobé výsledky, musíte změnit každodenní stravu a přijmout zdravější životní styl.

Naše tělo potřebuje energii na energii a pro správné fungování potřebujeme zdravý příjem živin. Pokud zbavíme naše tělo živin, které vyžaduje, riskujeme poškození našeho celkového zdraví a vznik vážných zdravotních problémů.

Strava, kterou v tomto článku doporučujeme, sestává ze zdravých celých potravin a je založena hlavně na vejcích. Vejce jsou bohaté na řadu zdravých živin, vitamínů a minerálů, vše, co potřebujete. Pokud nahradíte veškeré nezdravé jídlo, které jíte, přísadami, které doporučujeme, rychle zhubnete a zlepšíte také své celkové zdraví.

Abychom vám ukázali, jak jsou vejce zdravá, podívejme se na vše, co 1 vejce obsahuje. V jediném vejci najdete vitamíny B2, B12, B5 a A, selen, železo, vápník, zinek, draslík, kyselinu listovou, mangan a 6 g. bílkovin. Jedno vejce má pouze 77 kalorií, ale všechny důležité živiny, které potřebujete. Všechny tyto zdravé živiny spočívají ve žloutku, bílá je jen bílkovina.

Zde je 2týdenní dietní plán vařených vajec:

Vejce by měla být konzumována vařená.

Pokračování na další straně