Vaše datum narození o vás hodně vypovídá: Toto je den, kdy se rodí ti, kterým se v životě daří

Vaše datum narození o vás podle numerologů vypovídá mnohem více, než byste si možná představovali

.Den, kdy jste se narodili, ve skutečnosti prozrazuje mnoho o vašich schopnostech, vašem osudu, vaší životní cestě a o tom, k čemu jste předurčeni.

Narozen 1., 10., 19., 28. v měsíci

Jste rozený vůdce a vyčníváte z davu. Jste ambiciózní, odvážní a odhodlaní. V životě chcete hodně dosáhnout. Víte, že vaše inovativní nápady jsou dobré, a je vám jedno, co si myslí ostatní. Razíte si vlastní cestu a jste nezávislí a soběstační. Bylo by dobré začít nezávisle a samostatně podnikat.

Narozen 2, 11, 20, 29.

Hledáte mír a harmonii. Nemáte rádi hádky a názorové konflikty a raději volíte kompromisy, abyste zachovali mír. Milujete lásku, ne válku, a raději byste byli ve vztahu, než abyste strávili život sami. Umíte dobře pracovat v týmu a vaší silnou stránkou je pokora. Jste velmi citliví a musíte si dávat pozor, abyste se kvůli své laskavosti nezranili. Máte dobré estetické cítění a uměleckou mysl.

Narozen 3., 12., 21., 30.

Jste obdařeni uměleckým talentem. Ať už píšete, mluvíte nebo hledáte jiné způsoby, jak vyjádřit svou kreativitu, jste předurčeni k tvorbě. Máte také velký smysl pro humor a pozitivní pohled na život. Máte schopnost povzbuzovat druhé a naplňovat je optimismem, a dokonce máte dobrou představivost a schopnost předvídat události, zejména ve snech. Jste vřelý člověk, opravdový přítel a velmi štědrý.

Pokračování na další straně