Vaše datum narození prozrazuje, kým jste byli v minulém životě

Narozen mezi 12. a 29. únorem a 20. a 31. srpnem.

V minulém životě jsi byl velkým vládcem.

Nikdy jsi neměl rád násilí. Všechno, co jsi dělal, bylo taktní a jemné a podařilo se ti získat mnoho srdcí. Ale velmi často jste měli problémy kvůli závisti vašich soupeřů.

Jste dnes velmi citlivý člověk a zlobíte se, když vám někdo zasahuje do osobních záležitostí. Bojíte se samoty a izolace. Jste nedůvěřivý a velmi přísný vůči svému milému. Nedáváš najevo své city.

Narozeni od 20. dubna do 8. května a od 12. do 19. srpna.

V minulém životě jsi byl dobyvatel.

Přeludy vznešenosti a touha prosadit svou vůli byly nejcharakterističtějšími rysy vašeho minulého života. Měl jste mnoho odpůrců a špatných příznivců. Byl jsi nemilosrdný ke svým nepřátelům a těm, kteří stáli v cestě tvému ​​cíli.

V tomto životě nenávidíte moc a autoritativní lidi. Usilujte o mír a harmonii. Vaše touha po svobodě je silná a neustále hledáte nová dobrodružství. V lásce jste velmi žárliví, ale vždy jste připraveni dát svou duši osobě, která vás inspiruje pocity.

Narozeni od 9. května do 27. května a od 29. června do 13. července.

V minulém životě jste byl vzdělaný člověk.

Dobře jsi věděl, že sláva je dvousečná zbraň. Byli jste na sebe přísní a nedělali jste chyby. Uvědomili jste si, že smrt není jen fyzická, ale také duchovní událost.

Ve svém současném životě lidem velmi důvěřujete. Jste autoritativní osoba s dobrou pověstí. Netolerujte povrchní konverzace. Přátelství je pro vás posvátné a jste věrný přítel. V osobním životě se snažíte o pravdu, něhu a romantiku.

Narozen mezi 11. a 31. březnem, 18. a 29. říjnem a 19. a 31. prosincem.

V minulém životě jsi byl řečníkem.

Byl jste velmi chytrý stratég s vynikajícími řečnickými schopnostmi. Vaše slabosti byly vaše romantická stránka a vaše něžné srdce. Zažili jste lásku tělem i duší. Není divu, že ses stal pomstychtivý, když bylo tvé srdce zlomené.

Ve svém současném životě máte stále řečnické schopnosti a usilujete o ještě pevnější vztahy s ostatními. Nesneseš nevěrné lidi. V zájmu přátelství jste připraveni dát vše a vaši přátelé se na vás mohou vždy spolehnout. V lásce jste velmi podezřívavý a žárlivý.

Narozeni od 28. května do 18. června a od 28. září do 2. října.

Ve svém minulém životě jste byl dobrodruh s něžným srdcem.

Vaším životním cílem bylo prozkoumat neznámá místa. Byl jsi velmi zvědavý člověk s bujnou představivostí a snažil ses uhasit svou žízeň po dobrodružství. Chtěli jste se naučit mnoho cizích jazyků a navštívit mnoho neznámých míst.

Nyní jste nezávislý člověk s různými zájmy. Vy se však snažíte objevovat nové obzory a nechcete se usadit na jednom místě. Hledáte svou spřízněnou duši v lásce.

Narozeni od 1. do 19. dubna a od 8. do 17. listopadu.

V minulém životě jsi byl mystik.

Neustále ses snažil pochopit mystiku. Měl jsi prorocké schopnosti a praktikoval jsi magii. Byl jsi velmi společenský. Vaše láska k druhým byla spíše duchovní než fyzická.

V moderním životě jste autoritou s kritickým myšlením. Máte velký respekt k citlivým a moudrým lidem. Jste vynikající psycholog, rychle pochopíte, co před vámi lidé skrývají. V lásce dáváte všechno a totéž chcete od svého partnera.

Narozeni od 1. do 7. ledna, od 19. do 28. června, od 1. do 7. září a od 18. do 26. listopadu.

V minulém životě jste byl intelektuál.

Vaše hlavní vlastnosti byly upřímnost a inteligence, čestnost a inteligence. Díky své brilantní mysli jste neměli nouzi o závistivce. Vaše prorocké vize úzce souvisely s intuicí. Vždy jste usilovali o nové poznatky a objevy.

Máte velký smysl pro povinnost vůči lidem v tomto životě. Máte mnoho pozitivních vlastností. Váš intelekt je nyní mnohem vyšší a snažíte se prozkoumat svou duši hlouběji.

Přečtěte si další články: