VE DRUHÉ ČÁSTI PROSINCE: TATO 2 znamení si konečně uvědomí, že čekání na štěstí stálo za to!


Měsíc, který již začal, přinesl pro některé dobré zprávy, pro jiné špatné zprávy. Pro ty, kteří měli špatný začátek, by možná měli být ještě trochu trpěliví a počkat na své štěstí. Toto štěstí jim přinese hvězdy, ve které tolik věří.

Věřit se těmto dvěma znamením vyplatí a jejich trpělivost se vyplatí. Velmi rychle najdou své štěstí a zapomenou na všechny problémy, které je sužovaly…

STŘELEC

V druhé části prosince: Všechno ve vašem životě se brzy změní k lepšímu. Brzy najdete štěstí, které hledáte, a nikdo nebude šťastnější než vy. Ne všechno se vám v poslední době daří. Vy se však nevzdáváte a děláte vše pro to, abyste své štěstí našli.

Vaše šťastná hvězda vás pronásleduje, ať jste kdekoli. Někdy se může zdát, že jste svou šťastnou hvězdu někde na cestě ztratili, ale přesto se znovu objeví a přináší vám štěstí. Stejně tomu bude i tentokrát. Vaše šťastná hvězda na vás nezapomněla, je tu a určitě se objeví. Čas, který přijde, je časem vašeho štěstí a vaší šťastné hvězdy. Máte před sebou nádherné události, které vám vaše šťastná hvězda přinese, události, na které budete dlouho vzpomínat. Vaše šťastná hvězda na vás nikdy nezapomene ani vás neopustí. Někdy se může i trochu schovat a na chvíli zmizet, ale buďte si jisti, že se k vám určitě vždy vrátí.

Pokračování na další straně