Věčná láska: dříve nebo později budou tato znamení zvěrokruhu spolu

Existuje řada kombinací znamení zvěrokruhu, které jsou podle astrologů schopné nadpozemské vášně a ideálních vztahů. Zde je 6 takových párů:

Beran a Váhy

Jakmile se zástupci těchto znamení setkají, začnou se na všechny strany rozlévat jiskry vášně. Syrová a hypnotická energie Berana a jemné kouzlo půvabných Vah vytvářejí silnou chemii. Takový vztah se pro ně dva stává vážnou výzvou.

Ale i takové zdánlivě ideální vztahy často zmítají problémy. Věc se má tak, že Beran postupem času začne chcípat Vah bezvadné chování a obecně jejich život, podléhající souboru určitých pravidel. Olej do ohně navíc přilévají snahy Vah konečně zkrotit svou polovičku.

Aby mohla být v rámci těchto vztahů nastolena konečná harmonie, musí se partneři snažit využít své odlišné povahy k dosažení společných cílů.

Býk a Štír

Pokud se Býk nebojí věřit Štírovi, pochopí, že jeho partnerka má neuvěřitelnou vášeň pro život. Tito lidé se dlouho nebudou moci nabažit, ale přesto se nevyhnou nějakým rozbrojům.

Štíři se vyznačují šíleným temperamentem, který Býky často unavuje, zároveň Štíra často rozčiluje pasivita Venušiných schovánek.

Pokud se jejich vášeň neuzavře pouze uvnitř jejich páru, ale bude směřovat i ke komunikaci s přáteli a společným cílům, bude jejich vztah jistě šťastný.

Blíženci a Střelec

Zástupci těchto dvou znamení jsou k sobě přitahováni spíše ne na fyzické, ale na duševní úrovni. Zvědaví Blíženci a filozofičtí Střelci mají z komunikace skutečné potěšení.

Vševědoucí osobnost Střelce přitom může Blížence někdy naštvat, zároveň se Střelec rozhořčuje kvůli lehkomyslnosti své druhé poloviny a kvůli její lásce k klepům.

Klíč k řešení problémů spočívá ve společných aktivitách, zejména cestování.

Pokračování na další straně