Věk, ve kterém najdete lásku, podle znamení zvěrokruhu

Lev

Lvi nesnášejí vážné vztahy, dokud se nerozhodnou, co od života chtějí. Výběr partnera tedy zabere určitý čas, ke kterému se přidává čas na rozmyšlenou, zda je provedená volba dobrá. V průměru tedy Lvi potkají svou spřízněnou duši ve věku 25 let. V této době vědí, čeho chtějí v životě dosáhnout, a jsou na cestě ke slávě. S ohledem na milostné city přitom prožívají stejné věci jako teenageři. Věk u Lvů nehraje velkou roli, za předpokladu, že mohou tvrdit, že v životě využili všech příležitostí

Panna

O spřízněných duších slýchají Panny od lidí, kteří tu svou našli, ale je pro ně těžké si něco podobného představit. Bez ohledu na to, jak moc se snaží (nebo nesnaží), nejsou schopni vytvořit potřebné spojení s osobou, která by se pro ně stala vším.

Panny jsou výjimkou z pravidla: nemusejí se zamilovat, aby našli svou dokonalou partnerku. Panny naplňují své životy přáteli a známými v naději, že se alespoň někdo bude hodit do role jejich spřízněné duše.

Váhy

Váhy potkává svůj osud v nelehkém věku – ve 20 letech, kdy už nejsou teenagery, ale ještě ani skutečnými dospělými. V jejich životě existuje mnoho nerovnováh, které vedou k sebepohlcení při hledání odpovědí.

Pro Váhy by byl nejlepší přítel, se kterým si můžete povídat hodiny a díky kterému na chvíli zapomenou na své problémy. I když se mezi nimi hned nic nestane, Váhy budou stejně vděčné, že se najde někdo, kdo se k nim hodí tak harmonicky, že jim i čte myšlenky.

Štír

Štíři mohou potkat lásku již ve 15 letech. Jako děti samozřejmě nevědí, co si s takovým výbuchem emocí počít. Je pravděpodobné, že v tak mladém věku skrývají tak silné pocity, ale přesto jsou jimi potěšeni a nadšeni.

Spřízněná duše Štíra je někdo, s kým už strávili nespočet letních prázdnin a na koho neustále myslí, když jsou pryč. Na rozdíl od jiných vztahů jim tento vždy připadá nový a svěží.

Střelec

Střelci milují svobodu a nezávislost, takže je jejich spřízněná duše najde až ve 28 letech. Do tohoto věku nechtějí ani pomyslet na vážný vztah. Je pro ně těžké připustit, že jakmile se jejich drahá polovička objeví, nikam nepůjdou, zvlášť když takové pocity zažívají poprvé.

Dejte jim ale čas a budete se divit, jak rychle se usadí ve stabilním vztahu. Střelec přitom bude stále potřebovat vlastní prostor a spoustu volného času, ale to už bude vědět a chápat její partner.

Kozoroh

Kozorozi mají o spřízněných duších své představy – často se tomuto pojetí, které jim připadá infantilní, i smějí. Kozorohové usilují o skutečné, zralé vztahy. Nejčastěji se Kozorohové setkávají se svým zápasem, když je jim více než 30 let.

Do této doby mají čas naučit se očekávat a přijímat překvapení od života. Proto, když se konečně objeví jejich spřízněná duše, jsou duševně připraveni na vážný vztah poté, co se ujistili, že to stojí za jejich čas.

Vodnář

Vodnáři se obvykle nezamilují v raném věku, ale vytvářejí pouta, která jsou hlubší než láska. Vodnáři mají často pocit, že jim lidé nerozumí, takže rozhodně potřebují někoho, kdo je ochoten jim naslouchat a milovat je, ať se děje cokoliv.

Potřebují spřízněnou duši, se kterou si budou povídat celou noc, což z nich udělá ještě silnější přátele. Vodnáři potřebují pevné základy pro vztahy, a proto bude trvat dlouho, než si jejich partner získá jejich důvěru.

Ryba

Ryby tajně sní o spřízněné duši a často se zamilují ve 21 letech, kdy je všechno obzvlášť důležité. Když Ryby vyprávějí romantický příběh o setkání, zní to jako pohádka. Spřízněná duše otevírá Rybám novou a nejvíce vzrušující kapitolu jejich životního příběhu.