Velký silvestrovský horoskop: Panny by neměli chodit do společnosti, Štíři by měli dát pozor na alkohol

Máme tady poslední den v roce 2023. Půjde vše podle plánu, nebo vás překvapí komplikace? To vědí jen hvězdy. Dozvíte se to v našem speciálním silvestrovském horoskopu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Silvestrovský horoskop přeje zajímavým setkáním a zábavě všeho druhu. Někteří členové rodiny však budou potřebovat trpělivost. Trocha nadhledu a pozitivního přístupu vše vyřeší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, máte tendenci ohlížet se za uplynulým rokem, ale především vzpomínat na to dobré. Snažte se strávit Silvestra v malém, intimním prostředí s rodinou a blízkými přáteli. Užijte si útulný Silvestr!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Na konci roku zhodnotíte uplynulý rok. Nejprve si připomeňte, co se vám v tomto roce povedlo. Snažte se netrávit večer s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Užijte si novoroční oslavy!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, poslední dny roku 2023 byste měli strávit se svými blízkými. Nenechte se přemlouvat známými ani netravte noc s cizími lidmi. Při cestování buďte opatrní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Na Silvestra byste neměli zatěžovat své nejbližší výčitkami, snažte se raději vytvořit báječnou atmosféru. Poslední noc roku 2023 se snažte trávit v menší společnosti svých přátel.

Pokračování na další straně