Vlčí měsíc 2024: jak lednový fenomén ovlivňuje všechna znamení zvěrokruhu

Úplněk v lednu 2024 je také známý jako úplněk vlka. Tento název pochází ze skutečnosti, že hladoví vlci v tomto období vyjí na Měsíc. Počasí bylo velmi chladné a vlci se často potulovali po indiánských vesnicích. Vytí bylo o to děsivější, že vlci byli velmi blízko. Osamělý vlk je však vynalézavý a dokáže překonat nepříznivé podmínky. Má mystickou měsíční sílu, která mu umožňuje rozpoznat nečekaná nebezpečí.

Úplněk je ideální dobou pro uskutečnění zajímavých plánů nebo zahájení nového projektu. Může vám pomoci dosáhnout vašich cílů. Pokud jde o rozhodování, důvěřujte zcela své intuici. Vše ve vašem životě je nyní ve vašich rukou! Úplněk ve Lvu je kreativní, vtipný a nápaditý. Budete však také toužit po uznání.

V roce 2024 lednový Vlčí Měsíc nastane 5. ledna 2024 v 19:54.

o znamená Vlčí měsíc 25. ledna 2024 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran

Přidejte do svého života romantiku. Na povrch mohou vyjít i zadržované emoce. Léčebné praktiky, jako je meditace a dýchání, mohou pomoci zmírnit napětí.

Býk

Buďte odvážní a řekněte ne nežádoucím hostům a žádostem. Toto sebevědomí vás povzbudí, abyste zůstali věrní svým hranicím. Býci, kteří chtějí na nový rok upravit svůj životní prostor, mohou najít odvahu přestěhovat se.

Blíženci

 I když může být nepříjemné sdílet zranitelné pravdy a vystoupit ze své komfortní zóny, upřímná a přímá komunikace vás osvobodí od jakéhokoli přemýšlení, které můžete zažít. 

Rak

 Protože je začátek nového roku, využijte tento mocný měsíc k přehodnocení svých hodnot a zdrojů příjmů. Je čas na povýšení, novou práci nebo zvýšení platu.

Lev

Všechny oči se teď upírají na tebe, a to z dobrého důvodu. Přijměte zvláštní pozornost, kterou tento vlčí měsíc nabízí. Je čas udělat pauzu a odejít od každodenních požadavků života a vztahů.

Panna 

Pokud toužíte po více času a odpočinku než obvykle, poslouchejte své tělo a dopřejte si soukromí a prostor, který potřebujete ke zpracování citlivých emocí a spánku navíc. Kromě toho se během tohoto ohnivého měsíce mohou objevit emocionální vzpomínky z minulosti. Buďte trpěliví sami se sebou a ostatními, když na nich pracujete.

Pokračování na další straně