VODNÁŘ je znamení, které svou LÁSKU dokazuje nikoli slovy, ale ČINY!

Každé znamení vyniká o něco více než ostatní. V případě Vodnáře však má v porovnání s ostatními znameními pravděpodobně nejvíce kvalit.

Ať už jde o přítele, milence, rodiče nebo člověka obecně. Mnoho lidí si své kvality neuvědomuje, ale Vodnář ano. Přesně ví, jaký je, a je si vědom všech svých vlastností, ctností, a dobroty. Samozřejmě nikdo není dokonalý, včetně Vodnáře. Podle astrologických výzkumů je však pravděpodobně nejméně falešným znamením.

Jeho srdce je velké jako vesmír a věří, že vše dobré se mu vrátí dvakrát tolik. Je nesmírně vděčný, když pro něj uděláte něco dobrého, a na takové věci nikdy nezapomíná. Do jeho života a přízně však nemají špatní, nevděční nebo nedobří lidé co dělat. Ať už se jedná o přátelství nebo romantické partnery, takové lidi kolem sebe nikdy nechce. Vodnář raději zůstane sám, než aby byl s takovými lidmi.

Ať už si Vodnář vezme do života kohokoli, měl by to být člověk věrný, upřímný, starostlivý, pozorný a hlavně loajální. Jeho laskavost je taková, že když vidí nepřítele v těžké situaci, pomůže mu.

Pokračování na další straně