VŠECHNO, CO JSTE O VÁHÁCH NEVĚDĚLI: V tomto znamení jsou narození nejkrásnější lidé, to jsou jejich nejskrytější tajemství!

Váhy jsou sedmým znamením zvěrokruhu, vzdušným znamením a vztahují se na osoby narozené mezi 23. zářím a 22. říjnem. Váhy se rodí pod vlivem Venuše, bohyně lásky a romantiky, ale také peněz a luxusu, a proto jsou přirozeně estetické a přikládají velký význam kráse. Milují umění a často jsou obdařeni talentem v oblasti hudby, malířství, herectví a tance, ale jsou také zkušení v zacházení s penězi, protože Venuše v jejich znamení vládne také financím.

Především však Váhy hledají harmonii a porozumění po celý život, a proto jsou mnohými Váhami špatně chápány jako nerozhodné. Předpokládá se, že nejkrásnější lidé, ať už muži nebo ženy, se rodí v tomto znamení. Láska a partnerství jsou pro ně nesmírně důležité a často nosí v hlavě jasný obraz ideálního partnera, kterého celý život hledají. Jsou dobrými partnery, vyhledávají harmonii a neradi se hádají a zvyšují hlas.

Stejně jako ostatní vzdušná znamení přelétají z květinky na květinku podle rozmaru, ale na rozdíl například od Blíženců, jakmile se jednou spojí a navléknou si snubní prsteny, zůstávají věrní až za hrob.

Pokračování na další straně