Vyberte intuitivně číslo a obdržíte zprávu od archanděla Michaela

Které číslo vás přitahuje? Vyberte si jedno a obdržíte zprávu od archanděla Michaela! Nechte se vést svou intuicí.

Může vás přitahovat více čísel, pokud ano, mají pro vás zvláštní význam a vztahují se k aktuálnímu problému ve vašem životě.

– Jedna ~

Kreativní řešení – Myslete mimo rámec!  

Archanděl Michael vám nyní pomáhá zvážit a prozkoumat alternativní možnosti. To přinese mírové a dokonalé řešení problému. Archanděl Michael vám ukazuje meč symbolizující závěrečnou výzvu k akci. Akce, která je zde vyžadována, je fyzická a tvůrčí akce.

Přístup, který obvykle používáte k řešení problémů, nebude v současné situaci fungovat. Když přijmete změnu myšlení, obdržíte andělské vedení. Představte si, že stojíte uvnitř krychle. Krychle je bezpečná, ale její prostor je omezený. Když stojíte uvnitř krychle, její tvar omezuje vaše mentální procesy a vy můžete fungovat pouze podle jejího složení. Proces „myšlení mimo kostku“ může vyžadovat i fyzickou aktivitu, například pohyb uvnitř vaší mysli a mimo čtyři stěny vašeho domova.

Archanděl Michael vás může nasměrovat k tomu, abyste s ním přemýšleli, seděli nebo se procházeli. Mimo čtyři fyzické stěny se vaše plíce naplní čerstvým vzduchem a ve vaší mysli se objeví cenné vedení. Když přijmete změnu v myšlení, mohou se objevit skvělé nápady, vhledy a geniální okamžiky, které přinášejí zázračná řešení problémů a výzev.

Afirmace: Dokážu myslet nestandardně. Jsem kreativní při řešení obtíží. Hledám nové způsoby, jak o situacích přemýšlet. Věřím ve svou schopnost pustit se a osvobodit se od cesty, která mě čeká.

– Dva ~

Programování – očekávejte něco úžasného!

Archanděl Michael vás žádá, abyste nový den začali s úmyslem čekat na zázračné a vzrušující věci. Archanděl Michael vám ukazuje meč, který symbolizuje poslední výzvu k akci. Archanděl Michael vám nyní pomáhá při každodenním programování s vašimi záměry. Vaše pozitivní záměry jsou univerzální a velmi ochranné. Když si stanovíte záměr a očekáváte něco úžasného, vysíláte do vesmíru pozvání, aby vám nabídl všechny dary pro vaše nejvyšší dobro.

Tím, že každý den programujete archanděla Michaela, se připravujete na přijetí radosti, nadšení, štěstí a nečekaných požehnání pro sebe i pro lidi ve svém životě. Archanděl Michael vás žádá, abyste se s ním spojili každé ráno, když se probudíte, ještě než vstanete z postele:

„Dnes se stane něco zázračného!“ Nastavení tohoto záměru je jako hodit před sebe deku pozitivní energie a pomáhá projevit úžasné věci na všech úrovních.

Afirmace: Každý den začínám s pozitivním přístupem. Snadno manifestuji nádherné věci ve svém životě. Dovolím andělům, aby mi každý den přinášeli krásné dary. Jsem otevřený manifestování a přijímání hojnosti nádherných požehnání.

Pokračování na další straně