Vyberte si dopis a zjistěte, co vám osud předpovídá

3

Ježek dlouho bloudil v mlze a nezodpovědně jezdil na koni. V reálném životě to nelze praktikovat. Musíte otevřít oči, vzít si baterku a alespoň hodit záchvat smíchu stejným směrem. Pak budete v životě určitě na správné cestě. Chaotické pohyby v kruhu matou vás i vaše okolí. Jak vás může vesmír potěšit dary, když nemáte jasno v tom, co chcete? I když se vám to zdá zmatené nebo zavádějící, i když nemáte sílu nebo chuť, i když vás všichni kolem odrazují, nezastavujte se, zvolte si svůj cíl a jděte dál. Nakonec se ocitnete na místě, které si ostatní nedokázali představit. Jste schopni tolika věcí, nevzdávejte se.

4

Minulost je pryč a nelze ji vrátit. Ale je dost možné se zaseknout a mávat rukama ve vzduchu. Je to však nutné? Stejně dobré jako tam to bylo, budoucnost bude lepší. Vesmír nikdy nebere to dobré a neodměňuje to špatné. I když to tak v danou chvíli nevypadá, později si uvědomíte, že výsledek stál za každý nepříjemný okamžik, který jste zažili. Podívejte se z okna, usmějte se na slunce a zeptejte se sami sebe, zda si opravdu zasloužíte to, co máte teď. Pokud ano, gratulujeme vám. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak to můžete změnit. Udělejte to sami. Vesmír miluje lidi, kteří milují život.

5

Dlouhodobě nahromaděná únava se mění v potěšení a požitek. Nevíme, co ji způsobilo. Možná finanční vývoj, možná nový vztah, který vám převrátí svět naruby, možná zasloužený odpočinek. Ať tak či onak, už nebude žádný důvod k negativním myšlenkám, jen svěží sluneční paprsky, teplý vánek a chuť létat! Důvěřujte vesmíru a užívejte si úžasný proces životní změny.