VYBERTE SI JEDNO ČÍSLO A ZJISTĚTE, CO VÁS ČEKÁ V ČERVNU: Pokud jste zvolili právě toto číslo – MÁME ŠPATNÉ ZPRÁVY

POKUD JSTE VYBRALI ČÍSLO 4

Tento měsíc bude plný komunikace a výměny informací. Hlavou vám budou létat tisíce nápadů, které budete chtít okamžitě realizovat. V červnu a červenci věnujte pozornost učení: zdokonalujte své dovednosti, zlepšujte je a zvyšujte své zkušenosti. To vše vám pomůže naplnit vaše zájmy a potřeby v oblasti vaší specializace. Věnujte pozornost svému okolí. Můžete se zapojit do konfliktů a sporů. Nepodléhejte provokacím ani manipulaci.

POKUD JSTE VYBRALI ČÍSLO 5

Červen bude ohnivý a vášnivý měsíc. Není čas schovávat se ve stínu. Je to měsíc nových setkání a využijte ho ke zvýšení své autority v očích kolegů a přátel. V práci můžete získat pochvalu a uznání. Dejte si pozor, abyste v tomto závodě příliš rychle nevyhořeli. Aktivní, bystří a vášniví lidé budou tento měsíc vašimi společníky.

POKUD JSTE VYBRALI ČÍSLO 6

Pokud jste vždy chtěli něco ve svém životě změnit, nyní je ten správný čas. Najděte si nového koníčka, navažte jiný vztah nebo zrenovujte svůj domov. Během aktualizace se vám to může zdát obtížné, nudné a zdlouhavé, ale výsledky, kterých tentokrát dosáhnete, budou stát za to. Udělejte si čas Vaší hlavní výzvou v červnu bude naučit se být flexibilní, snadno se přizpůsobovat situacím a tvrdě pracovat.