Vyberte si kartu a zjistěte, kdy se vaše sny splní

#2

Zastavte se na chvíli a prozkoumejme hloubku našich tužeb. Jsou tyto sny v souladu s tím, kým skutečně jste? Nebo jsou to vypůjčená přání ovlivněná vnějšími silami? Tato karta vám říká, že ještě nenastal čas, aby se vaše přání uskutečnila. Dobře si promyslete pro a proti uskutečnění tohoto snu. Pokud máte pochybnosti o jeho hodnotě nebo důležitosti, zvažte, zda se ho nevzdat. Toto přání totiž může vyčerpat vaši energii a odvést ji od snah, kde lze snadno dosáhnout úspěchu.

V království plném odemčených příležitostí se tvrdošíjně držíte dveří, které zůstávají zapečetěné. Přijměte osvobození, které plyne z toho, že se zbavíte připoutanosti ke snům, které nemusí být ve vašem nejlepším zájmu. Obraťte svou pozornost k bezpočtu dalších cest, které čekají na prozkoumání. Když přestanete usilovat o tuto konkrétní touhu, vytvoří se ve vašem bytí prostor pro vznik nových možností. Přijměte úrodnou půdu přítomného okamžiku. V ní se otevírají jedny dveře za druhými a lákají vás ke vstupu do světa nepřeberných možností.

Opusťte to, co s vámi nerezonuje, a vesmír vás povede ve vašem úsilí o sladění s vaším autentickým já. Důvěřujte božskému načasování, které řídí každý aspekt vaší existence. Když uvolníte sevření pevně zavřených dveří, naladíte se na proud života, kde se bez námahy rozvinou vaše nejcennější dary.

#3

Cesta k vašim snům není snadná. Vyžaduje spíše vaše neochvějné odhodlání a ochotu vynaložit energii i fyzické úsilí. Smiřte se s tím, že nic hodnotného vám není podáváno na stříbrném podnose. Smiřte se s tím, že cesta, která vás čeká, je strmá a vyžaduje trpělivost, pevnou vůli a vytrvalost. Nevzdávejte se však svého úsilí, i když vás čekají obtíže. Toto úsilí je klíčem k uskutečnění vaší současnosti. Vzývejte sílu, která je ve vás. Protože štěstí čeká na ty, kteří jsou ochotni o něj bojovat. Připravte se na zkoušky, které vás čekají.

Vězte, že každá zkouška je odrazovým můstkem k vytoužené výhře. Pěstujte v sobě ctnosti odolnosti a vytrvalosti, aby vás mohly vést ve chvílích, kdy se vám pochybnosti snaží zastřít zrak.

V tomto labyrintu života důvěřujte moudrosti svého vnitřního hlasu, kompasu, který mluví jazykem vaší duše. Pouze v této oblasti důvěry a intuitivního porozumění můžete najít cestu vpřed. V jemném šepotu vaší intuice se totiž skrývá tajemství, jak proplout spletitým tancem života. Pamatujte, že vesmír připravil nejbohatší odměny pro ty, kteří jsou ochotni snášet těžkosti a protivenství. A pokud budete postupovat vpřed s odhodláním a v souladu s podněty svého vnitřního hlasu, zjistíte, že i ty nejtěžší překážky lze překonat.