VYBERTE SI OCHRANNÉHO ANDĚLA a ZJISTĚTE, zda vám v roce 2024 poskytne světlo, víru a ochranu ve chvílích života, bojů, problémů a výzev!


V moři symbolů věčné ochrany vynikají andělé jako božští ochránci. Jsou připraveni vás zahrnout láskou a ochránit před vším zlým. Hrdě vám představujeme naše tři anděly strážce. Každý z nich má jedinečnou energii a poselství. Toto je vaše šance vybrat si svého božského společníka. Provedou vás životními výzvami a budou vaším útočištěm, když je budete nejvíce potřebovat.

PRVNÍ ANDĚL: SVĚTLO PO TEMNÝCH DNECH

Výběrem prvního anděla jste vstoupili do světa, kde byly vaše kroky protkány výzvami a kde po každém vzestupu následoval hluboký pád. Tento výběr naznačuje, že váš životní příběh je napsán na stránkách boje a odporu, kde byly porážky a zklamání nedílnou součástí vašeho života. Přes mnoho slz, bolestivých chvil a zrad jste přežili. Vaše síla nepocházela z volby, ale z nutnosti.

První anděl, kterého jste si vybrali jako svou značku, se propaguje jako nebeský strážce. Je připraven vás ochránit před vším zlem a poskytnout vám podporu, kdykoli to budete nejvíce potřebovat. Říká vám, že vaše minulost byla dlážděna obtížemi, ale navzdory všemu ve vás stále zůstává dávka optimismu a víry v lepší zítřky.

Život ti ne vždy dal to, co sis zasloužil. Ale neztratili jste víru v myšlenku, že jednoho dne bude spravedlnosti učiněno zadost. Vaše víra v dobro, i když někdy zpochybněna pochybnostmi, zůstala neutuchající. Dnešní síla nepocházela z vůle, ale z nutnosti, protože jste si uvědomili, že nemáte jinou možnost, než být silný.

Tento anděl tedy bude v nadcházejícím období vaším neúnavným strážcem, bude vám přinášet oporu, odvahu a štěstí. Následující období, i když může přinést nové výzvy, bude také vyzařovat silnou přítomnost vašeho anděla strážného. Očekávejte, že od tohoto anděla pocítíte nesmírné duchovní povzbuzení a pomoc, která přinese světlo do temných okamžiků vašeho života. Nechte tuto přítomnost být vaším zdrojem síly a optimismu, když odvážně vykročíte do budoucnosti. Hodně štěstí.

Pokračování na další straně