Výklad tarotových karet pro tento týden: Odstraňte ze svého života vše, co vám ubírá energii. Stanovte si priority

Je opravdu těžké si ujasnit, co vám bere energii a co vás nabíjí. Kdo si zaslouží být ve vašem životě a kdo ne? To jsou důležité otázky, se kterými se čas od času potýká každý. Nejste si jisti, co dělat? Jste zmatení? Pak vám může pomoci výklad karet.

Karta 1

Brzy se stane něco, co radikálně změní váš život. Brzy se vám naskytne příležitost změnit své okolí a vy se po zralé úvaze rozhodnete ji využít. Tato příležitost vás překvapí, ale ve skutečnosti je to příliš dobrá příležitost na to, abyste ji propásli. Možná ještě nejste ochotni změnit své prostředí, ale nakonec se vaše prostředí změní a vy se ocitnete na místě, kde budete moci velmi snadno bojovat za své štěstí. Až se změní vaše prostředí, změní se i váš život.

Karta 2

Myslíte si, že vás nic nepřekvapí. Myslíte si, že jste na všechno připraveni, ale mýlíte se. Něco se vás snaží překvapit a snaží se vás to překvapit v oblasti lásky. Protože to, co brzy přijde, není nic jiného než láska na první pohled. Brzy se ve vašem životě objeví někdo, koho budete mít velmi rádi a do koho se zamilujete. Naštěstí ani tato osoba vám není lhostejná, takže budete mít možnost s ní navázat vztah. A nakonec to tak opravdu bude. Tato osoba vám změní život. Protože když takový člověk vstoupí do vašeho života, všechno se změní. Ten člověk vám skutečně pomůže bojovat za vaše štěstí a přinese nesmírně pozitivní změny. Váš život se v nadcházejícím období změní a změní se jen díky událostem, které vás čekají v oblasti lásky.

Pokračování na další straně