Nechte rakovinu vyhladovět k smrti: Vyřaďte tyto potraviny a nemusíte se obávat nádorů

Aby bylo lidské tělo zdravé a bez nádorů, musí být buňky udržovány v zásaditém prostředí bohatém na kyslík. Jen tak mohou buňky správně fungovat a neohrožovat vás. Jinými slovy, vzpomeňte si na úvahu Otty Warburga, že rakovinné buňky mohou dokonale přežívat a množit se pouze v kyselém prostředí chudém na kyslík. Léčba je založena na chemoterapii.

Když nás potká takové neštěstí, uchýlíme se k chemoterapii. Tato léčba však má tendenci překyselovat organismus, takže tělo sahá do svých rezerv, aby tuto kyselost neutralizovalo. Pokud to nedokáže, léčba není úspěšná. V takové situaci je tělo ochuzeno o vápník, hořčík a draslík. Tyto minerály se nacházejí nejen v kostech a zubech, ale také ve vlasech a nehtech. To je důvod, proč vlasy a nehty během léčby často vypadávají.

Udržujte správnou hladinu pH v těle a konzumujte potraviny, které jsou alespoň ze 60 % (nejlépe z 80 %) zásadité. Patří mezi ně syrová zelenina, voda, citron, obiloviny, luštěniny, mandle a bílé maso. Naopak se vyhýbejte bílému cukru, nadbytku bílé mouky, alkoholu, tabáku, margarínu a zpracovaným potravinám. Nezapomínejte na pravidelný spánek a přiměřený pohyb bez ohledu na počasí.