5 důvodů, proč se muž po prvním společném sexu změní

Nejste si jisti svým výkonem

Sex není samostatná činnost – stejně jako tanec vyžaduje dva lidi. Chce to však čas, abyste poznali jeden druhého, tělo toho druhého a své vlastní sexuální fungování, jak reagujete na toho konkrétního člověka. Bavili jste se u toho dobře? Odvážil ses před ním rozpustit? Dokázali jste se jeden druhému maximálně věnovat? Pokud si následující den kladete tyto otázky, pravděpodobně v tom nejste sami, protože i jemu jde o stejné věci. Možná se lekl, že možná pro vás není tak dobrý a nemůže „vystupovat“ tak, jak od sebe očekával. V takových případech je nejlepší, co můžete udělat, když jim pár slovy povzbuzení sdělíte, že noc pro vás byla úžasným zážitkem.

Dostal, co chtěl

Bohužel je častým jevem, že žena je pro muže zajímavá jen – samozřejmě se může stát i opak – dokud si ji nezíská. Jakmile se to stane, není to tak vzrušující. Tento případ asi není třeba nikomu představovat – většina z nás něco takového alespoň jednou v životě zažila. Pokud skutečně zmizel a nebudete ho později hledat, pravděpodobně za tím stojí toto. V takových případech vás můžeme jen povzbudit: snažte se ho co nejdříve pustit , abyste mohli dát šanci někomu, kdo to s vámi (ne)plánuje opravdu vážně. A co je důležitější: tento druh chování nikdy není o vás, ale o jeho osobnosti.

Pracuje na vlastních pocitech

Možná se s tebou skvěle bavil a ta noc pro něj hodně znamenala, ale bál se svých citů. I když pro mnoho mužů není vášnivý sex tak důležitý jako řekněme pro ženy s citovějšími sklony, najdou se i tací, které city přepadnou stejným způsobem. V takových případech potřebuje nějaký čas na zpracování zážitků a uvedení do pořádku. Buďte s ním trpěliví, ale můžete s ním opatrně převzít iniciativu a prolomit ticho. Pokud se objeví po pár dnech zmizení se stejným nadšením jako na začátku vašeho seznámení, pak by to mohl být pravděpodobně důvod.

článek pokračuje na další stránce…