8 překvapivých erotogenních zón, kterými během pár vteřin vzrušíte každého muže

Šourek

Tato měkká, citlivá tkáň obklopující vaše varlata je plná nervových zakončení. „Držení, hlazení a velmi jemné tření či masírování může být pro muže úžasně smyslným zážitkem,“ říká specialistka. Určitě se ho zeptejte, co má rád, aby stimulace nebyla příliš silná.

Pubické ochlupení

Je dobře známo, že stydká kost je velká erotogenní zóna, ale věděli jste, že i ochlupení? „Začněte se hladit těsně pod pupíkem a pak v této oblasti udělejte malé a velké kruhy,“ říká Brame. Toto místo – přesně tam, kde by byl váš pásek u kalhot – je často přehlíženo.

Dolní část zad

Sex dokáže skvěle odbourávat stres, takže asi nepřekvapí, že masáž dolní části zad může být skvělým zážitkem. Tato část našeho těla je během dne vystavena velkému stresu, takže masírování vašeho blízkého může mít uklidňující, relaxační a bolest tišící účinek. Po relaxační masáži ji můžete přivést do horečky také tím, že sejdete níž – ke dnu.

Ucho

Tuhle erotogenní zónu jsme si nechali na konec, kterou mnoho lidí zná, ale nevěnuje jí dostatečnou pozornost. Stojí to za to! Uši jsou plné smyslových receptorů, a proto jsou jedním z nejcitlivějších bodů těla . Nejprve je hlaďte a masírujte a později partnera hýčkejte polibky, olizování a drobná kousnutí.

Zdroj: masterclass.com , womenshealthmag.com