Jak zjistit, jestli máte po svém boku osudovou spřízněnou duši? Může to být karmická láska

Následující věty vám pomohou zjistit, zda máte karmický vztah s někým. Pokud se s většinou z nich ztotožňujete, je pravděpodobné, že jste spojeni se spřízněnou duší:

• Existuje mezi námi neviditelné pouto, které neumím vysvětlit.

• Bylo by velmi obtížné se bez něj/ni zbavit tohoto pouta.

• Cítím k němu/ní silnou lásku.

• Myslím na něj/ni neustále.

• Náš vztah vyžaduje velké úsilí a energii.

Karmická pouta mohou vzniknout z nedořešených problémů z minulých životů a nemusí být nutně romantického charakteru. Mohou se objevit i v běžném životě, například když potkáte někoho na ulici a cítíte k němu zvláštní spojení.

Karmická láska není určena pro každého a většinou se vyskytuje jen jednou v životě. Může se projevit v různých formách, jako například v dlouhodobém manželství, intenzivním vztahu, ale také v destruktivním a nebezpečném spojení plném emocí, hněvu a utrpení.

Karmické vztahy obvykle bývají natolik pevné a stabilní, že se pouto s tím druhým může zdát nepřetržité.

No co v případě, že váš vztah začne být toxický? Je možné se osvobodit?

Jistě, přerušení karmického vztahu může být náročné, ale je to možné. Prvním krokem je uvědomit si, že vztah je karmický a pochopit, jaké lekce jsou v něm obsažené. Poté můžete s partnerem hledat způsoby, jak tyto lekce překonat a naučit se milovat sami sebe. Pokud se to nepodaří, můžete se rozhodnout ukončit vztah a začít novou cestu – každý sám za sebe.