Pokud váš partner pravidelně dělá těchto 11 věcí, pak není hoden vaší lásky

7. Vy dáváte do vztahu více úsilí než on

Vy jste ochotni dát do vztahu práci, ale on je ochoten udělat jen minimum. Vaše pozornost a pozornost zůstane nepovšimnuta a málokdy ocení vaše gesta. Když projeví jakoukoli reciprocitu, je to obvykle jen proto, že po vás něco chce, nikoli z upřímné péče.

8. Neplní své sliby

Nemůžete opravdu věřit tomu, co říká, protože jeho činy jsou v rozporu s jeho sliby. Dělá spoustu slibů, ale žádný z nich nedodrží, ani ty nejjednodušší věci.

9. Odmítá se omluvit

Nikdy se neomlouvá a nezdá se, že by se staral o něčí city kromě svých vlastních. Odmítá projevit byť jen špetku soucitu nebo lítosti, když je zjevně rozrušený něčím, co udělal nebo řekl.

10. Žádná odpovědnost

Obviňuje ostatní, i když udělal chybu, a vždy si najde nějakou omluvu pro své chování. Pokud jde o převzetí odpovědnosti za něco, chová se jako dítě a ukazuje prstem na všechny kolem sebe.

11. Nezajímají ho vaše potřeby

Málokdy se ptá, jaký jsi měl den, a ve skutečnosti se nezajímá o tvé pocity. Pokud chcete o něčem diskutovat, musíte to nastolit, protože on sám sebe staví na první místo.

Pokud těchto 11 věcí platí pro vašeho partnera, přestaňte ztrácet čas. Zasloužíte si někoho, kdo s vámi skutečně chce být a je ochoten udělat cokoliv, aby zůstal po vašem boku. Přehodnoťte svůj vztah a sebe, pokud vám to zní povědomě, a zvažte rozchod.