Příběh totálně znechuceného chlapa: Po TOMTO se mi moje EX úplně a navždy zhnusila!

Lucie začala požadovat stále více a více luxusních věcí, dokonce již nebylo dostatečné nové auto, ale chtěla lepší značku. Matouš utratil desítky tisíc na její časté dovolené, přičemž ona sama nepracovala. Lucia považovala nakupování, kávičky s přítelkyněmi a cvičení za své hlavní aktivity a tvrdila, že na práci nemá čas.

Zašlo to příliš daleko

Po několika letech mi už nebylo příjemné být JENOM jejím sponzorem. Rozhodl jsem se, že má firma je ve špatné finanční situaci a budu muset prodat několik věcí, včetně jejího auta. Když jsem jí to řekl, začala hystericky reagovat.

Podle Matoušových slov tvrdila, že psychicky nedokáže přijmout prodej jejího auta a zhroutí se. Tímto chováním však odhalila svou pravou povahu a ukázala, že vztah s ní není to, co potřebuje. Nakonec požádal o rozvod.

Matouš po rozvodu zjistil, že jeho exmanželka si vzala vše, co jí kdy koupil, ale samotný konec vztahu se zdálo, že ji příliš netrápil. Když se později dozvěděla, že Matouš neztratil žádné peníze, snažila se k němu vrátit, ale on jí nepovolil.