Sedmidenní sexuální výzva: Pokud vydržíte do konce, váš milostný život se změní k nepoznání

Čtvrtý den
Další den byste si měli dát záležet na předehře. Nejenže se díky tomu pořádně nažhavíte, ale zapomenete s partnerem na rutinní sex a přijdete na to, jaké doteky se líbí jemu i vám. Předehru však můžete prodloužit i smyslnou koupelí nebo masáží. Zkuste proto popustit uzdu a experimentujte.

Pátý den
Zanedbáváte s partnerem sex a děláte dokola tytéž polohy? Pokud vás tato rutina už nebaví, zkuste to na pátý den změnit. Můžete si například otevřít Kamasutru a ukázat partnerovi, kterou polohu byste chtěli vyzkoušet. Možná vám to přijde jako malichernost, ale v každé pozici můžete přijít na nová citlivá místa a body, o kterých jste ani netušili.

Šestý den
Pokud neustále někam spěcháte a nemáte čas na mazlení s partnerem, zkuste spojit užitečné s příjemným. Právě sex ve sprše může být tím pravým ořechovým. Potichu vklouzněte partnerovi do sprchy a pomozte mu umýt záda. Začněte se ho dotýkat na intimních místech a nechte se unést na vlně vzrušení.

Sedmý den
Na poslední den si užijte trochu legrace. Pořiďte si kostým nebo masku, která je sice klišé, ale věřte či ne, partnera určitě potěší, když vás uvidí i v něčem jiném. Zároveň myslete na to, že se v daném oblečení musíte cítit dobře a sebevědomě i vy. To, že se vdáváte za někoho jiného se může projevit na vaší odvázanosti a schopnosti experimentovat.