To je podle terapeuta 5 špatných ženských návyků, kterými vyhání svého muže z manželství

3. Vyhýbají se intimitě

Jako žena je snadné „zapomenout“ na intimitu. Jedním z největších důvodů, proč to děláme, je to, že se necítíme emocionálně naplněni , nebo jsme na něj jen naštvaní, protože zase udělal něco „hloupého“, takže to je to poslední, co bychom mu právě teď přáli.

Milé ženy, schopnost svést muže je ve vás, tak se odvažte ji využít! Dejte mu něco, o čem bude celý den přemýšlet, když bude pracovat. Vzkaz, drobnost, kterou jí vložíte do tašky – možnosti jsou nekonečné. A sledujte, jak rychle se věci mění, když jste oba schopni se tímto způsobem spojit.

4. Neudělají si čas na sebe

Jako manželka a matka je každý den jako samostatný maraton bez odpočinku. Neustálá práce od rána do večera není žádná sranda a většinou dáváme sebe na poslední místo. Zároveň jsme se nechali jít.

Když nonstop balíte, vaříte, myjete nádobí, skládáte prádlo, uklízíte, prostíráte stůl, žehlíte, skládáte prádlo, koupete dítě, zapomenete si udělat čas i na koupelnu, natož na účes, umělé řasy, popř. , nedej bože, hodinu v posilovně! Ale opravdu, trávit čas sama se sebou a vypadat dobře bude nejen vzrušující pro vašeho manžela, ale také dobré pro vás. 

Být si jistý svým vzhledem a dostávat na něj komplimenty vám může snadno zvednout náladu, bez ohledu na to, jak mizerný byl váš den.

článek pokračuje na další stránce…