V JAKÉM VĚKU ZAČÍNÁ STÁŘÍ U ŽENY? Dámy, věk je jenom číslo! Váš věk je úžasný a nikde ho neschovávejte

Proč nikdo nemá radost a neřekne: „Výborně, porodíte zdravé dítě“? Konečně, medicína vám umožňuje kontrolovat a regulovat průběh těhotenství. „Anna Sedokova (34) je těhotná a čeká třetí dítě. Jméno otce se tají. Připomeňme, že Anna už vychovává dvě dcery, které má s různými muži. To už je noční můra. Není moc stará, ale svobodná, má děti s různými muži, ale má odvahu být šťastná.

Pokračujme. „47letá Jennifer Lopez randí s hudebníkem, který je o 17 let mladší, a objevila se na předávání Grammy v sexy outfitu.“ Stará, ale šťastná, má mladšího snoubence a užívá si života. Vypadá to tak, že J Lo trumfne nejednu dvacítku.

A konečně, moje oblíbená rubrika je hvězda na pláži! „Čtyřiapadesátiletá Uma Thurman, ukázala svou celulitidu, ale ta nebrání jejímu novému románku.“ „Gwyneth Paltrow vypadá skvěle iv bikinách.“ A další nadčasová hvězda Demi Moore ve svých 54 letech také nosí bikiny. Promiňte, ale co se nosí na pláži, ne-li bikiny?

Matka tří dětí nemůže mít strie nebo celulitidu?

A prý je na čas na to, aby si Demi Moore rezervovala místo na hřbitově? Nebo jsou pláže plné dokonalých těl? Proč se u mužů ve věku 45+ nikdo nepozastavuje nad nafouknutým břichem, a nehodnotí, jestli je pozdě na bílé šortky s červenými srdíčky nebo ne?

Ptám se expertů na věkové normy a časové škály, jaký je ideální věk ženy? Kdy není pozdě na to, aby žena mohla otěhotnět? Není pozdě milovat, učit se, budovat si kariéru? A kdy můžu mít celulitida? Určuje věk přítomnost sil a schopností?

A proč existuje tak odlišný postoj k věku člověka? Proč když se muž ožení a stane se otcem ve věku 48 let, málokdo má k tomu připomínky? Vždyť průměrná délka života u mužů je nižší než u žen.

Život je tak krátký. Od moderních žen společnost vyžaduje, aby byly vzdělané, upravené, úspěšné v kariéře, měly své hobby, nejlépe hned dvě, sportovaly, udržovaly ideální domov, vychovaly dvě poslušné děti, nezapomínaly na svého manžela, a vařily ta nejchutnější jídla ze zdravých potravin.

Žádná celulitida, žádná únava. Zuby jsou bílé, pokožka hebká, vlasy září. Šatník je úspěšně zkombinován. Nezapomněli jsme na nic? Ah, to všechno musíme přizpůsobit věku. Ale jak žít podle věku? To neřekne nikdo.

Milé ženy, ukažte prostředník všem, kteří vám šeptají: „Už je pozdě“. Porodit, milovat, nosit krátké šaty, učit se čínsky, oženit se s mužem o 10 let mladším, nebo se nevydat vůbec. Skočit s padákem, stříkat, nebo se stát velvyslankyní dobré vůle OSN. Jen vy víte, jak velké jsou vaše síly a touhy. Právě „já chci“ a „mohu“ to jsou jediná kritéria, na která se můžete spolehnout! “

„Věk jako číslo je neštěstí, protože člověk musí mít jednou osmnáct a rok narození vám pouze připomíná, že můžete žít jako osmnáctiletý člověk,“ tvrdí tvrdohlavá Faina Ranevskaya. Sdílejte tento pozitivní článek se svými milovanými přítelkyněmi na sociálních sítích, určitě je inspiruje!