7 vědecky ověřených triků, díky kterým se budete okamžitě cítit lépe

Nech to být

Od prvních buddhistických mudrců víme, že zadržování příliš velkého množství negativních událostí z minulosti bude mít škodlivý vliv na naše duševní zdraví. nicméně vzdát se věcí, které tíží naši duši, nám skutečně pomáhá posunout se vpřed.„ Se všemi se s námi zacházelo nespravedlivě, byli jsme odmítnuti, vyhozeni, zneužíváni a naštvaní […], ale je čas to všechno hodit za hlavu a jít dál. Cope a Oattes přitahují naši pozornost.

    Nasaďte si sluneční brýle

    „Každý zná a rozumí déjà vu, tedy známému pocitu, že se nám už něco stalo. Málokdo však slyšel o jeho opaku, vujà dé, když známou situaci vidíme novýma očima. “ říkají odborníci, kteří místo růžových brýlí doporučují dívat se přes lesklé brýle, které věci staví do lepšího světla.„ Svítící brýle dokážou nejen pomoci s vujà dé, ale také osvětlit nádherné zážitky, které většina lidí dříve propásla. „

    Oslavte, že se nestaly špatné věci

    Je extrémně snadné nechat se pohltit strachem z toho, co nejhoršího se může v dané situaci stát. Ale máme z té úlevy dostatečnou radost?Nehoda, kterou jsme neměli, bolest hlavy, kterou jsme netrpěli, fronta, které jsme se vyhnuli, nedostatek červených světel na cestě domů, vlak, který neměl zpoždění – je čas slavit!

    článek pokračuje na další stránce…